G4Media.ro

România a început sâmbătă la orele prânzului exportul de gaze către Republica…

România a început sâmbătă la orele prânzului exportul de gaze către Republica Moldova prin conducta Iaşi-Ungheni

Reprezentanţii Transgaz anunță că, sâmbătă, la orele prânzului, a început exportul de gaze către Republica Moldova prin conducta Iaşi-Ungheni, relatează Agerpres.

„Astăzi (sâmbătă – n.r.), la ora 13:00, a început transportul de gaze pe direcţia România – Republica Moldova. Sunt nominalizaţi 1.023.266 de metri cubi. Compresorul funcţionează normal”, au transmis oficialii companiei transportatoare de gaze.

Potrivit acestora, este pentru prima dată când se transportă gaze din România în Republica Moldova prin conducta Iaşi-Ungheni.

Pe 22 noiembrie, oficialii de la Chişinău au precizat că Gazprom va reduce din 1 decembrie cu 56,5% livrările de gaze naturale către Republica Moldova, acuzând că numai o parte din volumul de gaze pe care-l livrează acestei ţări prin conductele care traversează Ucraina ajunge efectiv în Republica Moldova.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

13 comentarii

 1. Foarte frumos. Suntem vecini și trebuie să ne ajutăm.

 2. Oare unde e criza aia apocaliptică de care vorbeau rușii și lingăii lor ?

  • Pe nicăieri, ne-a prins Decembrie cu rezerva de 95 la suta la nivel european în condițiile în care doar rezerva cu 0 producție ne ajung 2 luni la o iarna grea. Nu mai punem ca Norvegia pompează la greu, Algeria la fel, avem LNG care încă așteaptă sa intre în porturi, iar iarna nu va fi asa grea, de exemplu la noi în decembrie o sa avem toată luna temperaturi peste 0, chiar 15 20 de grade în unele zone și zile. Prin urmare, Rusia a pierdut.

 3. Acopera-te bine cu ea sa nu scapi vreun strop ma thembelulle

 4. sper sa exportam si n ucraina in curand, ca depozitul romanesc e sac fara fund pentru lacustele de la rasarit

  • Din basinile celor ca tine.

 5. Clona mea re.tardata din Vaslui nu pierde niciun moment sa se faca de KKO. Bravo buey ciun.gule! 🤣🤣🤣😄😅😂🤣😂😂

 6. Bai asta fake Melania zis chizdalia, clona thembela fiind chiar tu, de ras de faci tu zilnic ma thembelulle 😆 🤣 😂 😄 zis si pro.stovanul forumului 😆 🤣 😂 😹

 7. 👍🏻
  Bine făcut!!!
  Sunt acela care nu este de acord cu direcția politicii României, dar acest pas îl aplaud și susțin acest gest, bravo guvernului României.

  • Și cînd te gîndești cît a săpat Ponta cu tîrnăcopul ca să tragă gazoductul de la Ungheni spre Chișinău după ce a inaugurat șantierul cu 2 buldozere și 6 cupoane de țeavă…
   /sarcasm

 8. La articolul despre Olanda au ras peste 4.000 de oameni de acest fake 🤣 si numaratoarea continua 🤣 lasati-l sa posteze 🤣

 9. @redactia: Dacă declarația spune explicit TRANSPORT, de ce dvs schimbați sensul cuvântului în Export? De când sunt tot una? De când România este o țară exportatoare de gaze? De ce duceți lumea în eroare?

 10. Dezinformează G4media. Declarația spune explicit că TRANSPORTAM, nu că exportam. România nu e te exportator de gaze, dar transportă gaze între tarile vecine (contra cost, bine înțeles). Gazele vin din terminalul LNG grecesc, spre exemplu.