G4Media.ro

România a depășit pragul de 7.000.000 de persoane vaccinate cu cel puțin…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

România a depășit pragul de 7.000.000 de persoane vaccinate cu cel puțin o doză

România a depșit pragul de 7 milioane de persoane vaccinate, anunță RO Vaccinare pe pagina de Facebook.

Potrivit sursei citate, vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19.

Prin vaccinare împotriva COVID-19:
– se reduce riscul de infectare;
– se reduce riscul de transmitere a virusului;
– se reduce considerabil riscul de spitalizare;
– se reduce considerabil riscul de deces.
Ritmul vaccinării s-a accelerat în ultimele zile, după ce au fost impuse restricții pe fondul creșterii numărului de infectări și de decese. Autoritățile au anunațat că în scecțiile de terapie intensivă nu mai există nici un pat liber.
Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

40 comentarii

 1. Din 15 milioane de adulți, ne apropiem de 50%.
  Dar pasul principal va fi intrarea cu certificate verzi la 1: muncă, 2. orice distractie.

  • Lasa doar distractia.

  • Eu nu înțeleg aceasta manipulare grosolana a presei plătite, cum ca dacă ești vaccinat reduci riscu de, a te infecta, când cu 3 doze făcute f mulți sau infectat

  • La recensământul de acum 10 ani România avea o populație de 20 de milioane. Citeam acum câteva zile un articol in care se menționa ca peste 1 milion de romani au cerut drept de rezidenta in Anglia. Dacă adaugi romanii din Italia, Spania, Franța și restul Europei vei afla ca sunt peste 4 -5 milioane de romani plecați. Din cele 20 milioane de romani, 5 milioane au vârste intere 0-20 ani. Deci vom presupune ca populația cu vârste intre 0-12 ani este de 2,5 mi-l. Deci populația eligibila pentru vaccinare care trăiește in România este de maxim 20 – 4,5 -2,5 = 13 milioane.

  • Pai cica vaccinul ofera protectie astfel incat riscul de infectare devine de cateva ori mai mic.

  • @oo, manipulare grosieră din partea ta. Datele oficiale indicau 0, ceva la cei cu 2 doze. Cu 3 doze sunt câteva sute de mii. Nu cred că s-a făcut statistica pentru ei.

  • Nu s o fi facut statistica, insa cunoastrm si noi destui oameni, tra.im in societate. Stiu 2 persoane cu 3 doze care au facut co.vid. Forme usoare, intr adevar.

  • Nu s o fi facut statistica, insa cunoastem si noi destui oameni, tra.im in societate. Stiu 2 persoane cu 3 doze care au facut co.vid. Forme usoare, intr adevar.

 2. 7.000.000 de trădători, stramosii nostrii au scris cu sange „pe aici nubse trece” nu conteaza daca era sange de covid sau nu. O sa isi primeasca portianin flacarile iadului. Scalvii ocultei masonice.

  • Ce ai fumat bre?

  • Deci tradatorii ajung direct in Infern. Acuma trebuie doar sa vedem care-s aia.

  • Daca o persoana i-ti spune ca esti nebun(vorbim la modul general) poti sa-l ignori,daca sunt doua persoane care ti-o spun pune-ti tie insuti Intrebarea: De ce? Si analizeaza. Daca ti-o spune trei persoane ….deh ,trebuie sa te cauti la cap, ca sigur ai cazut cand erai mic

  • @Eu sunt
   Daca o persoana iti spune ca esti nebun, il intrebi ce profesie are, ca sa-i explici ca-i in eroare. De fapt, Eu sunt, specialistii, ca sa stii si tu nu spun nebunului ca-i nebun, cam cum nu-i spui prostului ca-i prost, fix de aia, ca-i degeaba.
   In rest, daca sunt mai multi, este cu atat mai rau, ca sunt rau intentionati, ca sa nu spun altfel.
   Deci daca spun asta, ii ignori oricat de multi ar fi, asta daca vrei sa fii civilizat si nu vrei sa ai treaba cu ei, daca nu, nu.
   Iar tu poti macar sa incerci sa te porti si tu dragut sa vezi ce iese, pana intelegi despre ce este vorba. Daca nu intelegi si nu te descurci, poti sa fii civilizat si tu.

  • @Eu sunt
   Daca o persoana iti spune ca esti ne.bun, il intrebi ce profesie are, ca sa-i explici ca-i in eroare. De fapt, Eu sunt, speci.alistii, ca sa stii si tu nu spun nebu.nului ca-i ne.bun, cam cum nu-i spui prostu.lui ca-i pr.ost, fix de aia, ca-i degeaba.
   In rest, daca sunt mai multi, este cu atat mai ra.u, ca sunt ra.u inten.tionati, ca sa nu spun altfel.
   Deci daca spun asta, ii ign.ori oricat de multi ar fi, asta daca vrei sa fii civilizat si nu vrei sa ai treaba cu ei, daca nu, nu.
   Iar tu poti macar sa incerci sa te porti si tu dragut sa vezi ce iese, pana intelegi despre ce este vorba. Daca nu intelegi si nu te descurci, poti sa fii civil.izat si tu.

  • Fals. Inseamna ca sunt 3 oameni rau intentionati.

 3. Nu mai ai nici un comentariu penibil de facut…?

 4. Idioții Europei s-au mai deșteptat un pic. Păcat ca doar moartea ii mai deșteaptă.

  • g4media.ro/amba.sada-sued.iei-love.ste-din-nou-10-exempl.are-din-inco.njurat-de-idi.oti-de-tom.as-eri.kson-de-oferit-abs.olut-alea.toriu.html

 5. Vom trai si vom vedea, dar macar sa ne dam interesul.

 6. „Cu cel putin o doza…” . Asta e progres? Sa fim realisti, romanii lasa sa actioneze legea naturii. O sa mai stea virusul multa vreme in tarile din Est, iar in Romania mai mult decat in restul lor…Ramanerea aia in urma cu multe zeci de ani nu e numai economica. E si culturala.

 7. Da Doamne mintea de pe urma a romanului Cam asta e România cu rumânii ei dacopati și ortodoxi!Bine ca am plecat cu tot cu familie acum 7 ani!

 8. Foarte bine !! Macar de sarbatori medicii sa primeasca un respiro si poate in 2022 sa intram in normalitate !
  Ciudat e ca senatoarea mortii inca mai cheama adepti spre cimitir !!!

  • Vorbesti de parca de sărbători nu e nevoie de cash, măcar asta sa iasă ca dacă te uiți pe statistica nu prea salvează pe nimeni. După mine slabe speranțe sa renunțe asa ușor la calache

  • @Moromete, ce sărbători?? Alea ale „pupătorilor de moaște”? Ce sărbătoriți voi, cei care ii disprețuiți pe cei credincioși??

  • Deci noi sarbatorim Prima de Craciun si Sfanta Vacanta de Iarna.
   Am raspuns corect, Moromete?

 9. Bănuiesc ca de la anul, pe lângă calache se mai adaugă și „donatiile” forțate pentru fanteziile climatice. Deja am început sa strâng pet-uri pentru noua invenție, „carne” din plastic reciclat pentru „ghiocei”. Hahaha

 10. Fantezii, sau nu, anul asta a fost cam cald. Csf, ncsf.

 11. Mai oameni buni,dar chiar avem printre noi specimene de tipul lui #ion? Inseamna ca mama id.ioti.lor e mereu gravida….

  • Gresit. Altceva?

  • Ieri a decedat la Elias mama unei colege. Vaccinata, a luat covidul, a ajuns la intubare, a ,,plecat,, dupa 3 zile.
   Nu va bazați prea mult pe ser.
   Sau continuati sa cautati explicatii care sa va adoarma si sa visati frumos.

  • Ion foloseste niste termeni pe care tu nu-i intelegi pentru ca citesti doar G4.

 12. Sunt curios cum preveneau dinozaurii din Antartica incendiile din timpul verii. Tu ce zici, a fost vreodată cald și bine în Antartica? La ce gheata e acum, e vrăjeală. Hahaha

 13. 7.000.000 x 100 voucher = 700.000.000 lei
  +
  7.000.000 x 17 USD doza = 119.000.000 USD = 590.000.000 lei
  total: 1.290.000.000 lei
  morala: intr-un stat esuat, o campanie de succes costa

 14. Voucher-ul se acordă pentru cei ce s-au vaccinat începând cu data de 03 septembrie. Deci nu sunt 7 milioane