G4Media.ro

Roger Stone, despre arestarea sa: Sunt metode ca ale Gestapo/ Cu arme…

Roger Stone, despre arestarea sa: Sunt metode ca ale Gestapo/ Cu arme de atac, mi-au încercuit locuinţa, 17 vehicule în grădină, dintre care două blindate, un elicopter în aer

Roger Stone, „prieten vechi” şi consilier de lungă durată al lui Donald Trump inculpat vineri în ancheta privind Rusia, a denunţat duminică arestarea sa, spunând că s-au folosit „metode” demne de „Gestapo”, relatează AFP, citată de Agerpres.

Intervievat de postul de televiziune ABC, bărbatul de 66 de ani, eliberat pe cauţiune, a criticat condiţiile arestării sale de o echipă de „29 de membri ai SWAT”, trupele de elită americane, „cu arme de atac, mi-au încercuit locuinţa, 17 vehicule în grădină, dintre care două vehicule blindate, un elicopter în aer”.

„Ei ar fi putut pur şi simplu să-mi sune avocaţii şi m-aş fi dus”, a adăugat el.

„A fost o demonstraţie de forţă costisitoare în încercarea de a mă prezenta drept inamicul public numărul unu (…) pentru a influenţa” potenţialii juraţi în caz de proces, a adăugat el.

Apoi, Stone a făcut o comparaţie hazardată cu poliţia politică secretă din timpul regimului nazist: „Sunt metode ca ale Gestapo”.

Roger Stone a fost inculpat vineri în ancheta desfăşurată de procurorul special Robert Mueller asupra suspiciunilor de complicitate între Moscova şi echipa de campanie a lui Donald Trump, pe care el l-a numit un „prieten vechi”.

Acest confident al magnatului imobiliar este acuzat în special că a minţit Congresul în legătură cu schimburile sale cu WikiLeak, organizaţie care a publicat emailuri piratate defavorabile lui Hillary Clinton.

Preşedintele american a comentat printr-o postare pe Twitter condiţiile arestării prietenului său Roger Stone, operaţiune filmată încă înainte de răsăritul zorilor de CNN, spunând că „traficanţii de fiinţe umane sunt mai bine trataţi”.

Roger Stone a obţinut apoi eliberarea sa condiţionată contra plăţii unei cauţiuni de 250.000 de dolari.

Vineri, Roger Stone a spus că va pleda „nevinovat” la acuzaţii, pe care le califică drept „politice”.

Duminică, el a spus că dosarul inculpării sale este „subţire” şi că este „pregătit să se lupte”.

Citește și

Cine este Roger Stone, apropiatul lui Trump arestat vineri dimineață de agenții FBI

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Roger Stone zice multe, practic orice înafară de „sunt nevinovat”. E un trădător de ţară.

  2. Sa fuga in Serbia si sa ceara azil politic.

  3. McCharthism-ul redivivus !

  4. escrocul lui Trump nu-si da seama ca daca in SUA ar fi legile ca la gestapo sau ca in russia atunci demult era terminat

  5. lgbt-istii fac orice sa l faca pe trump sa demisioneze.no chance m…f…kers!!

    • Ca si cum toți cei care nu vor să-si trăiască viața sub o piatră ar fi lgbtisti și dacă scapă americanii de Cave Man se scufundă planeta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.