G4Media.ro

Rodri, marcatorul unicului gol din finala Ligii Campionilor, desemnat cel mai bun…

sursa foto: Facebook/ Manchester City

Rodri, marcatorul unicului gol din finala Ligii Campionilor, desemnat cel mai bun jucător al sezonului 2022-2023

Internaţionalul spaniol Rodri a fost desemnat de UEFA cel mai bun jucător al sezonului 2022-2023 în Liga Campionilor la fotbal, competiţie pe care a câştigat-o cu echipa engleză Manchester City, informează Reuters, citată de Agerpres.

Rodri, în vârstă de 26 de ani, a marcat unicul gol al finalei pe care Manchester City a câştigat-o sâmbătă, la Istanbul, în faţa formaţiei italiene Inter Milano (1-0).

Fotbalistul iberic a ratat o singură partidă a „cetăţenilor” în actuala campanie din Champions League şi a înscris două goluri, cel mai important dintre ele în finala de la Istanbul, unde a fost desemnat ”Jucătorul Meciului”.

Georgianul Hvicea Kvaratshelia a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Liga Campionilor, după o campanie remarcabilă în tricoul lui SSC Napoli.

În vârstă de 22 de ani, Kvaratshelia a câştigat titlul în Serie A cu Napoli, intrând totodată în posesia premiului de cel mai bun jucător al sezonului în liga italiană, la începutul acestei luni.

Aşa cum era de aşteptat, Manchester City are cei mai mulţi reprezentanţi (7) în Echipa Sezonului din Champions League, urmată de Inter Milano şi Real Madrid, ambele cu câte doi jucători.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...