G4Media.ro

Robot de dezinfecție donat de Camera Notarilor Publici pentru Spitalul de Boli…

Robot de dezinfecție donat de Camera Notarilor Publici pentru Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța

Personalul medical de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța și pacienții internați în unitatea medicală vor fi de acum mai în siguranță cu ajutorul unui robot de dezinfecție de ultimă generație. Aparatul a fost donat de Camera Notarilor Publici din Constanța cu ajutorul Asociației Notarilor Pontus Euxinus Constanța și Asociatia E Civis, societăți comerciale și persoane fizice.

“Am contribuit la cumpărarea unui aparat de dezinfecție totală a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, aparat care poate fi folosit acum în ajutorul tuturor dobrogenilor. La achiziționarea acestui aparat au contribuit atât Camera Notarilor Publici, Asociația Pontus Euxinus Constanța, colegi notari, dar și o seamă de societăți comerciale și persoane fizice cu care notarii colaborează, care ne-au ajutat în efortul nostru pentru a strânge suma necesară”, a declarat Radu Puia, președintele Camerei Notarilor Publici Constanța.

Robotul de dezinfecție UVD, capabil să acționeze singur, are o eficiență de 99% în distrugerea virusurilor și bacteriilor și acționează deja în sectorul în care sunt internați pacienții infectați cu virusul COVID-19 internați în Spitalul de Boli Infecțioase Constanța.

La obținerea sumei pentru achiziționarea robotul de dezinfecție au contribuit cu sume importante ING Tech, Allezi Beach Resort, Euro Vial Lighting, Eurovial Residence, Cristmih SRL, Easy Credit 4 all IFN, Redit 4 all IFN, Combinatul de Îngrășăminte Chimice SRL, clienți ai birourilor notariale și diverse persoane fizice.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Foarte faină reclama la domnii notari. Bravo!

  2. Asa este, total inutil. Nici un tunel de genul ala nu e eficient. Trebuie un anumit timp de expunere la fascicolul UV, corelat cu puterea lampii UV, o simpla navigare pe site-urilor companiilor care PRODUC asa ceva si cei care cred in tampenia cu tunelele alea se vor potoli.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.