G4Media.ro

Robbie Williams va fi prezent la Untold 2019

Sursa foto: Robbie Williams Facebook

Robbie Williams va fi prezent la Untold 2019

Robbie Williams vine la Untold, au anunțat producătorii cunoscutului festival. “Este o ediție aniversară, am făcut un efort suplimentar pentru a duce experiența Untold la următorul nivel. (…) Armin van Buuren va pregăti un show special, la care lucrează de câteva luni bune, va fi un show unic, creat special pentru Untold şi va fi singurul loc din lume unde poate fi văzut de fani, şi îl aducem la Cluj pe artistul care a intrat în Cartea recordurilor pentru că a vândut peste 1,6 milioane de bilete într-o singură zi, Robbie Williams”, a anunțat managerul general al Untold, Bogdan Buta, transmite Agerpres.

Untold 2019 se va desfășura în perioada 1-4 august. Managerul general al Untold a adăugat că Robbie Williams va veni cu o echipă de peste 100 persoane, dintre care peste 50 vor evolua pe scenă.

Citește mai mult pe Edupedu.ro

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Untold, acest balci al festivalurilor europene. Nu ma intelegeti gresit, este foarte bine venit economiei clujene si nu numai dar ambitiile organizatorilor sunt prea mici. Au inceput ca un Tomorrowland din Estul Europei dar vor sa fie totusi si un pic ca un Glastonbury. Plus de asta, acest fetival nu poate creste la propriu; parcul central din Cluj este limitat ca si suprafata.
    Cred ca ar trebui sa se decida, aduc strict numai dj si formatii de muzica electronica sau merg pe partea de live…

  2. Nu stiu ce intelegi prin ‘balci’ dar uite parerea unora chiar cunsc problema:

    ”Echipa publicaţiei internaţionale DJ MAG, specializată în festivaluri de muzică electronică şi responsabilă de clasamentul anual Top 100 DJ, a realizat un nou sondaj şi a întrebat o sută cei mai buni DJ din lume care sunt festivalurile lor preferate. Pentru noul sondaj, Top 50 Festivals, voturile au venit chiar de la DJ-i, iar după colectarea voturilor a fost întocmit şi clasamentul în care Untold a intrat în Top 10, ocupând un onorant loc 8, în preferinţele DJ-ilor din prima ligă. Astfel, Untold a devansat festivaluri cu tradiţie în lumea celor mai bune festivaluri de muzică din lume, cum ar fi Coachella, Burning Man, Sziget, Parookaville sau Mysteryland”.

    Deci, despre ce balci vorbesti?