G4Media.ro

Revolut lansează cardul placat cu aur de 24 de carate, în ediție…

Revolut lansează cardul placat cu aur de 24 de carate, în ediție limitată

Revolut, aplicaţia financiară cu peste 1,4 milioane de clienţi numai în România, a anunţat lansarea unui card placat cu aur de 24 de carate, în ediţie limitată, care va putea fi achiziţionat de către utilizatorii din SUA, Marea Britanie şi Spaţiul Economic European (SEE), transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă al platformei, cardul poate fi comandat, deja, din 26 noiembrie, de către clienţi, indiferent de tipul de plan ales, va fi disponibil într-un număr limitat de exemplare, iar preţul este de 297,99 de lei (cu costuri de expediere incluse).

Cardul este fabricat dintr-o singură foaie de oţel dur (similar cardurilor Revolut Metal) şi placat cu aur de 24 de carate, printr-un proces de design meticulos. „Pentru ca suprafaţa acoperită cu metalul preţios să nu fie afectată sau zgâriată, utilizatorii sunt sfătuiţi să îl ţină la distanţă de chei sau obiecte cu margini ascuţite. Având la fel ca orice alt card Revolut Metal greutatea de 18 grame, cardului Gold îi stă cel mai bine în portofel”, precizează reprezentanţii Revolut.

Noul card se alătură celorlalte instrumente Metal existente, respectiv: Lavandă, Aur, Roz, Argint, Gri Spaţial şi Negru.

Susa Foto: Unsplash.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Nici Revolut-ul nu mai e ce-a fost …

  2. Nu stiti ca sunt rusi? Parca erati pro americani!

  3. kitch marca revolut. La ce foloseste sa fie placat in aur?