G4Media.ro

Reţele Electrice Muntenia alocă până la 43,85 milioane lei pentru echipamente de…

Sursa foto: Pixabay

Reţele Electrice Muntenia alocă până la 43,85 milioane lei pentru echipamente de comunicaţii

Compania Reţele Electrice Muntenia intenţionează să plătească, din surse proprii, între 9,41 milioane lei şi 43,85 milioane lei, fără TVA, pentru echipamente de infrastructură reţea de comunicaţii şi servicii suport pentru telecontrol, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), transmite Agerpres.

Contractul constă în achiziţia de pachete software de comunicaţii şi servicii de instalare de echipament de comunicaţii.

„Achiziţia constă în încheierea a 3 acorduri cadru pentru Reţele Electrice Muntenia SA, Reţele Electrice Banat SA, Reţele Electrice Dobrogea SA necesare asigurării cu echipamente pentru infrastructura reţelei de comunicaţii şi servicii suport pentru telecontrol. Echipamentele propuse fac parte dintr-o soluţie de conectare ce va extinde capacitatea şi performanţele infrastructurii existente, va asigura conectivitatea utilizatorilor la infrastructura pentru servicii de telecontrol, inclusiv aplicaţiile de analizoare, osciloperturbografe, aplicaţii de proces OT, respectiv a serviciilor Voice over IP pentru buna desfăşurare a activităţii”, se menţionează în anunţ.

Conform sursei citate, soluţia va trebui să asigure conectivitatea tuturor echipamentelor ce vor funcţiona în locaţiile achizitorului, la nivelul de performanţă cel mai ridicat existent pe piaţă.

„Instalarea şi punerea în funcţie a echipamentelor se va realiza în cele 3 centre operative de la Constanţa, Timişoara, Bucureşti şi în Disaster Recovery şi pentru un număr de 5 staţii pentru fiecare zonă”, se mai precizează în anunţ.

Contractul se va încheia pentru o perioadă de 36 de luni, iar criteriul de atribuire este „cel mai bun raport calitate-preţ”.

Achiziţia implică încheierea unui acord-cadru, iar valoarea totală estimată este cuprinsă între 9,41 milioane lei şi 43,85 milioane lei, fără TVA.

Potrivit sursei citate, tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul-limită pentru primirea ofertelor este 22 iulie 2024, ora 13:00.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează