G4Media.ro

Restricții de circulație pentru mașinile de peste 7,5 tone, pe aproape întreaga…

sursa foto: Info Sud-Est

Restricții de circulație pentru mașinile de peste 7,5 tone, pe aproape întreaga rețea rutieră. DRDP Timișoara: Circulația pe timp de caniculă deformează drumurile

Reprezentanții DRDP Timișoara au anunțat că duminică și luni, respectiv în 1 și 2 august, în intervalul orar 12:00-20:00, se vor institui restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe întreaga rețea rutieră, exceptând județele: Harghita, Suceava și Botoșani.

Restricțiile sunt urmarea avertizărilor de caniculă emise de către Administraţia Naţională de Meteorologie. Inițial, CNAIR anunțase restricții de joi până sâmbătă.

„Măsura este adoptată pentru protejarea și conservarea sectoarelor de drum cu îmbrăcăminte bituminoasă, respectiv pentru prevenirea deformațiilor majore ireversibile (ce implică și pierderea stabilității straturilor rutiere) care pot apărea pe rețeaua  rutieră, ca efect al desfășurării traficului greu în condițiile climatice de caniculă” au transmis reprezentanții DRDP Timișoara, într-un comunicat de presă.

Măsura nu va afecta însă transportul de persoane, transportul de animale vii şi de produse perisabile de origine animală şi vegetală, circulația vehiculelor care participă la intervenţii în caz de forţă majoră, transporturile funerare, distribuția de carburanți și de materiale de primă necesitate.

sursa foto: Info Sud-Est

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Hahaha, intrerupeti cu totul lantul de aprovizionare… Sa stim o treaba: ne paste foametea cu rahatii astia !!!

    Accidente rutiere la.maxim, trenurile praf, copiii fac foamea si setea in trenuri,.acum blocaje in lantul de aprovizionare.

    Bai P..la, d..la, p..la, demisia jegule!!!

    • Te doare pe tine efectiv în cot de alții! Ți se rupe că vin eu cu mașină mică și din cauza șanțurilor făcute de tine cu TIR-ul intru în parapet! Pe tine te interesează doar că pierzi niște bani în astea două zile că nu poți livra capace de WC!