G4Media.ro

Restricţii de circulaţie pe șoseaua care traversează Moieciu de Sus din județul…

Sursa foto: Poliția Rutieră

Restricţii de circulaţie pe șoseaua care traversează Moieciu de Sus din județul Brașov, o zonă turistică intens circulată

Circulaţia rutieră se desfășoată cu restricţii sâmbătă pe Drumul Naţional 73F, care traversează localitatea Moieciu de Sus din judeţul Braşov. Restricţiile vor fi impuse timp de câteva ore, dimineaţă şi după orele prânzului, întrucât în zonă are loc un concurs sportiv, transmite News.ro.

Restricţia pe DN 73F se aplică sâmbătă, 20 mai, pe o bandă de circulaţie în intervalul orar 10:30 – 14:30. Pe acest tronson se va desfăşura o competiţie de atletism.

”Pentru că traficul se va desfăşura în paralel cu alergătorii, vă rugăm să circulaţi cu prudenţă în zonele restricţionate”, transmit oficialii de la DRDP Braşov.

Competiţia care se desfăşoară pe acest tronson de drum este EcoRun 2023. Evenimentul include trei curse distincte: maraton, pe o distanţă de aproximativ 40 de kilometri, pentru care sosirea vor avea loc în Moieciu de Sus; cros, cursă destinată celor care preferă distanţele mai scurte şi în cadrul căreia alergătorii vor parcurge 14 kilometri şi pentru care startul şi sosirea vor avea loc în Moieciu de Sus.

A treia cursă este EcoKids, concurs destinat copiilor; în funcţie de categoria de vârstă se vor parcurge diferite distanţe, cu startul şi sosirea în Moieciu de Sus.

Moieciu de Sus, comună aflată în proximitatea Castelului Bran, este o zonă turistică cu trafic rutier intens în vacanțe și week-enduri.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...