G4Media.ro

Restaurantele, cafenelele, cinematografele și sălile de jocuri de noroc din Bistrița se…

Restaurantele, cafenelele, cinematografele și sălile de jocuri de noroc din Bistrița se reînchid/ Rata incidenței de îmbolnăviri Covid-19 a depășit 3 la mie

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a aprobat luni o hotărâre prin care reintroduce măsuri restrictive pentru municipiul Bistrița, unde rata incidenței de îmbolnăviri cu CoVid-19 depășește pragul de 3 la mia de locuitori, potrivit unui anunț al Prefecturii Bistrița-Năsăud.

Astfel, începând de marți, intră în vigoare următoarele măsuri:

– se interzice activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, precum și activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.
– purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise.
– este interzisă organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte.

Pe 28 decembrie, autorităţile au decis ca restaurantele, cafenelele, barurile şi sălile de jocuri de noroc din municipiul Bistriţa să îşi reia activitatea în interior, cele din domeniul HORECA în limita a 30% din capacitate, după ce incidenţa cazurilor de COVID-19, calculată fără focare, a arătat că indicele a coborât sub 3 la mia de locuitori.

Sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Arafate, fii cu carantina pregatita!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.