G4Media.ro

ReporterIS: Mama lui Costel Alexe a cumpărat o casă în ”cartierul VIP-urilor”,…

ReporterIS: Mama lui Costel Alexe a cumpărat o casă în ”cartierul VIP-urilor”, construită pe un teren concesionat de un primar PNL

Mama lui Costel Alexe, președintele liberal al Consiliului Județean Iași, a cumpărat în acest an o casă construită pe un teren concesionat de un primar PNL, în comuna Aroneanu, transmite publicația Reporter de Iași.

Ziariștii scriu că adevăratul concesionar al terenului primăriei, Sorinel Isarie, apare fictiv că a construit casa, deși aceasta a fost ridicată de familia Alexe. Fără acest artificiu ilegal, pe baza unei procuri notariale, Maria Alexe nu putea intra în posesia terenului, pentru că acesta era al Primăriei Aroneanu și trebuia scos la licitație, mai arată Reporter IS.

Malul lacului Aroneanu – o zonă locuită de VIP-urile locale, a devenit o afacere proprie a familiei Alexe. Aici au case toți frații, iar acum și mama: sunt 4 case și cinci terenuri concesionate de la Primărie.

Citește tot articolul pe Reporter IS

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. La pușcărie!

  • În Romanistan, averile persoanelor fizice sunt considerate licite până la proba contrară. Doar dacă o prind pe mama lui Alexe că sparge o bancă…

 2. traiasca USL

 3. A cumparat-o din pensia ei de la CAP, ce va luati de ea????

 4. SI cand te gandesti ca el a fost ministru la ministerul mediului. Probabil si Tzantzos tot acelasi lucru face. Va mai asteptati sa aveti o tara curata si verde? Ghinion. O sa fie verde in bancile lor. Multumim PNL, Oarban si Căcâțu

 5. La Iași, cuplul vesel, adica pretenarii pesedisto-penelisti, penelisti deocamdată, Chirica-Alexe pare să aiba un fetiș cu case. Cumpara pentru ei copii de un an și babe cu pensii de doi lei, urmează cainii si pisicile casei.

 6. Mamele sau matusile unora dintre noi sunt mult mai chibzuite decat ale altora !
  …mama lor…de hoti !
  Nu-i deranjeaza nimeni …

 7. E..te..te.. ! Ați vrea ca in Moldova doar mama lui Ștefan-cel-Mare să-și aștepte fiul in pridvorul unei case ridicate pe o stâncă neagră?!
  PS. Ce fel de acoperiș are, că doar nu din tablă de Galați ?

 8. Hoții penelisti in actiune aparati de porkul arogant de la cotroceni.

 9. „Pe romani ii doare la basca de coruptie.” -Lia Olguta Vasilescu

 10. Costel Alexe si Mihai Chirica sunt terminati psihic.

 11. „mama lui Costel Alexe”… „mama” doamnei Carmen Iohannis…”mama lui Marian Oprisan”…”matusa Tamara” a lui Adrian Nastase… EBA „fiica” analfabeta a lui Traian Basescu…
  Toate astea poarta un singur nume: CORUPTIE.
  Bantuie de 31 de ANI in toata clasa politica post ’89, in TOATE partidele, fara deosebire…

  4 Iunie 2020, G4media: „România și-a asumat, ca obiectiv strategic, la Bruxelles, lupta impotriva corupției la nivel înalt (obiectiv de referință nr. 3, potrivit Raportulului MCV pe 2019) și lupta împotriva corupției la toate nivelurile (obiectiv de referință nr 4 potrivit rRaportului MCV pe 2019 pag 15, 16, 17).
  Pentru atingerea acestor obiective România ar fi trebuit, între altele, să desființeze Secția Specială de Investigare a Infracțiunilor din Justiție. Guvernul Orban a preferat să mențină Secția Specială, iar noul procuror general a justificat public nevoia menținerii secției, în ciuda faptului că magistrații și experții de la Bruxelles îl consideră un veritabil instrument de control.
  Cel mai recent și relevant document, care reflectă noua ATITUDINE a Statului român față de problema corupției, rămâne Strategia Națională de Apărare pentru 2020 – 2024, adoptată de CSAT săptămâna trecută și trimisă Parlamentului spre aprobare.
  În premieră în ultimii 10 ani, corupția NU mai este definită într-un document strategic drept amenințare sau vulnerabilitate la adresa siguranței naționale.”

  Dl Haos Werner Iohannis a „rezolvat” si lupta anti-coruptie si statul de drept, evident asteptam ca MCVul din Primavara lui 2022 sa „confirme” mareata „performanta”!!!

 12. E locuinta sociala de tip ANL. Doar ca are 16 camera si 8 bai pe 4 etaje.
  Modest si onest
  Au o mica afacere de familie… traditionala
  Adica produse traditionale : vile , terenuri , ferme …toate la pret de producator

 13. Pe oamenii harnici si credinciosi , ii ajuta Dumnezeu.
  Prin credinta si iubire de semeni , devii prosper
  Rugati-va pentru ei

 14. inca un penal si-a mai tras o casa … minunat!

 15. Lucrurile astea pe care le faceți voi din banii noștri publici pe care ii furați de la noi e un act de trădare împotriva poporului roman, sincer sa fiu asa v as judeca, cei ce fura din banii publici judecați pentru trădare, asa probabil nu s ar mai îngrămădit nimeni sa aibă funcții de conducere, clasa politică corupta nu poate fi liniștită altfel