G4Media.ro

Reporteris: Judecătorul constituțional „Geani” Stan și-a cumpărat apartament de lux în Spania…

Sursa Foto: Reporteris

Reporteris: Judecătorul constituțional „Geani” Stan și-a cumpărat apartament de lux în Spania / Împreună cu soția judecătoare, Stan a câștigat anul trecut peste 1,26 milioane lei

Judecătorul constituțional Gheorghe Stan, zis Geani, a cumpărat, în acest an, împreună cu soția judecătoare, un apartament de 138 de metri pătrați lângă faimoasa stațiune spaniolă Marbella, după cum rezultă din declarația de avere publicată luna trecută și consultată de Reporteris.ro

Pentru un apartament cu această suprafață, ofertele sunt cuprinse între 375.000 de euro și 445.000 de euro. Pentru plata achiziției, Stan a avut la dispoziție 90.000 de euro darul de nuntă și împrumuturi de 150.000 de euro de la persoane fizice, printre care nașul Viorel Cozma, patronul firmei de construcții Conest din Iași. Împreună cu soția, Stan a câștigat anul trecut peste 1,26 milioane lei. La nunta lui Stan au participat greii Justiției din România, dar și primarul Mihai Chirica. Personajele controversate s-au călcat pe picioare la eveniment.

Numit la Curtea de Constituțională de PSD, în 2019, Gheorghe Stan a fost anterior șef al infamei Secții Speciale, instrument prin care regimul Liviu Dragnea a urmărit să scape de magistrații incomozi și să-și subordoneze total Justiția

Achiziție recentă

Una dintre cele mai bine plătite familii de bugetari din România și-a cumpărat, în acest an, un apartament în sudul Spaniei, pe malul Mării Mediterane. Soții Gheorghe Stan și Maria Ecaterina Humulescu Stan au achiziționat un apartament de aproape 138 de metri pătrați în localitatea Calajonda Mijas situată în apropiere de faimoasa stațiune Marbella. Informația apare în declarația de avere (foto jos) semnată, la jumătatea lunii trecute, de Maria Ecaterina, judecătoare la Tribunalul București.

Verificările REPORTER pe site-urile spaniole cu profil imobiliar indică faptul că pentru un apartament cu exact aceeași suprafață din această localitate, prețurile sunt cuprinse între 375.000 de euro și 445.000 de euro, cumpărătorii beneficiind de mai multe avantaje, precum accesul la o piscină privată.

De menționat că soții Stan Humulescu nu dețin vreo proprietate în România.

Venituri fabuloase în 2023

Din declarația de avere a judecătoarei Humulescu Stan mai reiese că, tot în acest an, cei doi cumpărători au împrumutat mai multe sume de bani, cu scadență în 2025. Împrumutători sunt sora judecătoarei, Ioana Alexandra Mîță Baciu (10.000 de euro), soțul acesteia, avocatul ieșean Cezar Mîță Baciu (10.000 de euro), patronul firmei Conest, Viorel Cozma, cel care, anul trecut, le-a fost naș de căsătorie (50.000 de euro), Ioan Bărbuleț (40.000 de euro) și Ana Humulescu (40.000 de euro). Este posibil ca aceasta din urmă să fie bunica judecătoarei. În total, 150.000 de euro.

Soții au mai mențiionat faptul că, din darul de nuntă încasat anul trecut, atunci când s-au căsătorit, au încasat 90.000 de euro.

Citește integral pe Reporteris.ro

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Important este ca fraierii să plătească taxe!

  2. Ce înseamnă să fii mafiot!

  3. Astia ar trebui sa fie oameni cu cea mai inalta probitate morala si cand colo ei practica metodele cele mai mafiote. Noapte buna Romania!

  4. Ce e mai frumos, privelistea dintr-un apartament de lux de pe malul mării sau o descarcare in buda de lemn din fundul curtii? Dupa cum voteaza romanii, cred ca a doua varianta e cea mai imbratisata de marea majoritate.

  5. A știut pe ce potecă să apuce,ca să ajungă într-o poieniță cu salarizare maximă,bravo lor.

  6. justitia se vinde ieftin

  7. Nu stiu de ce miram…
    La bamii lor, fara-numar, fara-numar, ce-ati fi vrut, sa-si ia pe credit garsoniera in Ferentari pe str.Zabrauti ?!