G4Media.ro

REPORTAJ Ultimul dogar al Covasnei, în ale cărui butoaie se înnobilează pălinca

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

8 comentarii

  1. Otrava e otrava oricat de „Nobila” ar fi .

  2. Meserii adevarate de unde iese ceva util, nu se mai cauta in anii 2020 unde 50% din joburi sunt plimbatori de hartii,stampile si capse din coltul unui birou in altul toata ziua, fara de care lumea nu s-ar mai roti.Din pacate astia din urma sunt mai bine platiti ca oamenii care au job adevarat.

    • *un blowjob adevarat … 😀 Ce ne-am face noi fara butoaie … s-ar duce lumea de rapa … Handicapatii trebuie sa se retardeze si mai tare … A wonderfuck world.

  3. La pálinka faceti din mere! Ca nu ustura ca cea de prune. 😉

    @alex are dreptate, poate ar trebui data o lege ca pentru cei care fac munca adevarata sa existe un salar minim ca in constructii sau scutire de impozite sau de contributii ca la ITsti sau ceva similar.

  4. In limba romana, palinca, dar si alte bauturi alcoolice, „imbatranesc”.

  5. E ultimul sau unul din ultimii? N-am citit mai departe

  6. Am comandat si platit un butoi din lemn de dud de 5 litri, a ajuns in Canada, dar canaua nu lucreaza cum trebuie, butoiul si dupa ce a fost tinut cu apa mai mult de 5 zile, curge. Am adus la cunostinta d-lui Tibor toate acestea , dar nu am primit nici un raspuns niciodata.
    Foarte dezamagit. Poate ca butoaiele acestea sint facute numai ca exponate pe un raft, dar nu sa tina tuica sau palinca? Sau poate ca este atitudunea predominanta a romanului: ‘ce mai vrea si asta?’