G4Media.ro

Remus Pricopie, SNSPA, o nouă acțiune împotriva lui Sorin Câmpeanu: anunță că…

Sorin Cimpeanu si Remus Pricopie / Sursa Foto: Inquam Photos si Facebook

Remus Pricopie, SNSPA, o nouă acțiune împotriva lui Sorin Câmpeanu: anunță că merge în instanță pentru a arăta că mandatul acestuia de președinte al Consiliului Rectorilor a încetat de drept / Câmpeanu: Nu mă exprim pe probleme marginale

“Consiliul Național al Rectorilor (CNR) are nevoie de mai multă transparență și de respectarea cu strictețe a legii, astfel încât să redevină un exemplu de conduită democratică, ceea ce, din păcate, azi nu este”, afirmă rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), Remus Pricopie, într-un comunicat al acestei instituții. El reia atacul lansat cu câteva zile în urmă împotriva lui Sorin Câmpeanu, căruia nu îi mai recunoaște statutul de președinte CNR. Acum, comunicatul de presă anunță o acțiune în instanță, ce urmărește constatarea încetării de drept a mandatului președintelui CNR, începând cu data de 29 mai 2020. Contactat de EduPedu.ro, Sorin Câmpeanu a declarat că nu se exprimă “pe probleme marginale”.

Sorin Câmpeanu, întrebat de EduPedu.ro care este poziția sa pe subiectul expirării mandatului de președinte CNR, așa cum afirmă Remus Pricopie:

  • “Mi se pare o poveste punctuală, marginală, total nesemnifictivă în economia sistemului de educație care se confruntă cu problemele de astăzi. Nu am nimic de spus, CNR își face datoria în deplină legalitate. Nu mă exprim pe probleme marginale”.

În comunicatul de astăzi, instituția condusă de Remus Pricopie anunță că nu va participa la următoarea reuniune CNR, pentru că nu a fost convocată “în mod statutar”, precum și faptul că urmărește, în instanță, mai multe chestiuni legate de conducerea Consiliului Rectorilor.

Citește articolul complet pe EduPedu.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Cică marginale! Mai era unul care spunea zilele trecute „veniți cu întrebări serioase!”.

  2. Multi impostori sint in CNR, sa nu zic majoritatea dintre rectori.. Nu risc niciun procent.