G4Media.ro

Relaţia dintre Silvio Berlusconi, în vârstă de 83 de ani, şi iubita…

Relaţia dintre Silvio Berlusconi, în vârstă de 83 de ani, şi iubita sa de 34 de ani s-a terminat / Fostul premier italian a apărut public alături de o femeie cu 53 de ani mai tânără

Relaţia romantică, ce a durat aproape zece ani, dintre fostul premier italian Silvio Berlusconi, 83 de ani, şi Francesca Pascale, 34 de ani, s-a terminat, a anunţat miercuri cotidianul Il Giornale, potrivit dpa.

„Nu există nicio relaţie romantică (între Berlusconi şi Pascale) şi nu formează un cuplu”, a afirmat ziarul deţinut de familia Berlusconi, citând un comunicat al echipei fostului premier.

„Între Silvio Berlusconi şi Francesca Pascale există o relaţie de prietenie şi afecţiune”, se mai arată în comunicat.

Anunţul are loc în urma publicării unui articol în revista pentru femei „Diva e Donna” în care Berlusconi apare alături de o femeie identificată de mass-media italiană ca fiind Marta Fascina, parlamentar în vârstă de 30 de ani, membră a formaţiunii Forza Italia.

Francesca Pascale, care este cu 49 de ani mai tânără decât Berlusconi, a ţinut prima pagină a ziarelor de-a lungul anilor exprimându-şi opinia despre chestiuni care nu sunt în mod normal asociate cu fostul premier, inclusiv drepturile homosexualilor.

Anul trecut, ea şi-a declarat susţinerea pentru „Sardines”, o mişcare civică care a început să combată popularitatea în creştere a partidului de extremă dreaptă Liga, aliat al Forza Italia.

Berlusconi, a cărui carieră politică a fost afectată de acuzaţii de corupţie şi scandaluri sexuale, se confruntă de câţiva ani cu probleme de sănătate. El a suferit o operaţie pe cord în 2016, iar în 2019 a fost supus altor două intervenţii chirurgicale – pentru hernie inghinală şi obstrucţie intestinală.

Foto: Francesca Pascale (stânga) și Marta Fascina (dreapta) / Sursa: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Nu tabloidizati va rog frumos si acest site. Nu cred ca marea masa a cititorilor de aici este interesata de achizitiile unui mafiot expirat, oricare ar fi ele. Sper sa nu ma insel.

  2. Săraca Francesca, o fi devenit prea coaptă pentru standardele junelui Berlusconi! Pe de altă parte, nici Marta nu pare a fi chiar într-atât de jună pe cât mă așteptam ținând seama de aceleași standarde ale feciorașului.

  3. Literatura trebuie să estimeze procentul de politicieni români care văd în Berlusconi idealul.

  4. Mosulica e’n limba dupa junioara!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.