G4Media.ro

Rectorul SNSPA: Susținători AUR „au distribuit pliante” în prima zi a noului…

Foto: Inquam Photos/ George Calin

Rectorul SNSPA: Susținători AUR „au distribuit pliante” în prima zi a noului an universitar, în care „îi îndeamnă pe studenți să renunțe la studiile universitare și să se înscrie” în partid / „Un atac clasic de tip legionaro-fascist în spațiul academic”

„Luni, 2 octombrie 2023, la deschiderea noului an universitar, susținători ai partidului AUR au distribuit pliante, în curtea și în sediul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), în care promovează partidul, îi îndeamnă pe tineri să renunțe la studiile universitare și să se înscrie în AUR”, anunță SNSPA într-un comunicat de presă preluat de Edupedu.ro.

Rectorul instituției, Remus Pricopie, precizează cu această ocazie că „studenții și profesorii au decis să-i ignore” pe reprezentanții partidului.

Rectorul SNSPA apreciază că „NU este o noutate faptul că politicienii nedemocrați sunt deranjați de universități, de gândirea critică și cercetările serioase. Pe această logică, duminică, 1 octombrie 2023, într-o emisiune de televiziune, preşedintele AUR George Simion, politician de factură legionară, a amenințat că va veni la sediul SNSPA”.

Remus Pricopie acuză că, la „ordinul” lui George Simion, „a fost organizat un atac clasic de tip legionaro-fascist în spațiul academic. Susținătorii săi au distribuit pliante care îi îndeamnă pe studenți să renunțe la studiile universitare și să se înscrie în partidul AUR”.

Citește integral pe Edupedu.ro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

11 comentarii

 1. SNSPA este pepiniera SRI ( asa spune folclorul ) ma surprinde ca Oameni din SRI Zau girat catre AUR. Sau sunt mai multe facțiuni politice in SRI ?

  • HAUR partid de legionari xenofobi si ho.mofobi cu membrii penali si needucati in marea majoritatea.

 2. Înțeleg că partidul vrea mi mulți membrii, dar de ce trebuie să renunțe la studii? Nu te primește în AUR dacă ai licența luată?

  • Violatorii sunt preferați. Daca Violatorii ar avea studii ar putea atenta la orificiile Conducerii Aur.

  • Păi dacă ai studii, cresc șansele să înțelegi că te-ai înhăitat cu niște ticăloși. Cum a zis și Trump la una dintre manifestațiile lui: ” I love the low educated people”.

  • Asta spune Pricopie sa fie mai dramatic. De fapt, manifestul celor de la AUR ii indeamna pe studenti sa nu-si mai piarda „”timpul si banii in universitatea lui Pricopie si Parvulescu” si sa invete politica reala in partidul lor.
   Deci nu sa renunte la studii universitare in general, ci in mod specific la aceasta Stefan Gheorghiu pe stil nou.

  • @ Varul Adi
   Cine i rectorul la Unuversitatea Aur ?

  • @ Wright Man – Corect, care o fi universitatea aia haurista?
   @Varul Adi – Nu mai incerca sa indulcesti pruostia hauristilor, citeste „ma.nifestul” ala, asa e, face referire la snspa, dar alternativa lor e „sa inveti politica in miscarea care conteaza”, adica a lor, pe urma explica de ce sa te alaturi hauristilor

 3. Cum zicea Piedone când a câștigat alegerile „Prosti, dar multi*

 4. In orice loc de pe pamant, un om educat, cinstit… reprezinta un vot pierdut pentru politicienii corupti, analfabeti care cica „apara interesele nationale”.

 5. Un fel de nu mai mergeți la facultatea psd ca va învățăm noi viata reala de cartier…ambele variante toxice.