G4Media.ro

Record de chioşcuri desfiinţate la metrou: 63 de magazine într-o singură noapte

Record de chioşcuri desfiinţate la metrou: 63 de magazine într-o singură noapte

63 de magazine din 10 staţii de metrou au fost demolate seara trecută, a anunţat Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, care a precizat că aşteaptă un răspuns favorabil şi din partea primarilor sectoarelor 3 şi 5 la solicitarea Metrorex pentru eliberarea domeniului public al statului.

Ministrul Transporturilor a explicat într-o postare pe pagina sa de Facebook că a început demolarea chioşcurilor şi în sectorul 4 (n.r primarul Băluţă este de la PSD) căruia i-a mulţumit pentru mobilizarea excelentă: ,,Ieri seară, într-o acțiune amplă, primăria sectorului 4 a desființat spații ilegale din 7 stații de metrou (Piața Unirii 1, Constantin Brâncoveanu, Piața Sudului, Eroii Revoluției, Apărătorii Patriei, Tineretului, Timpuri Noi). Mulțumesc d-lui. primar Băluță pentru mobilizarea excelentă.” – a transmis ministrul Cătălin Drulă.

Din imaginile publicate reiese că desfiinţarea magazinelor se face tot cu echipe de la ADP (Administraţia Domeniului Public) sector 4. Demolarea celor peste 300 de spaţii comerciale de la metrou a început în urmă cu două săptămâni în sectorul 2 al Capitalei şi a continuat în secoarele 1 şi 6.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Băluță, mai tare ca Băse cu chioșcurile.

  2. Primarul Daniel Băluță dă exemplu altor primari, la el e numai ordine, ordine, ordine și disciplină. Nimeni nu mișcă în front.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.