G4Media.ro

Reacţia şefului CJ Iaşi, Costel Alexe, după ce a aflat că are…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Reacţia şefului CJ Iaşi, Costel Alexe, după ce a aflat că are un nou dosar la DNA: Sunt surprins că am calitatea de suspect. Nu mi-au fost solicitate depoziţii şi nu există vreo implicare oneroasă a mea în acest dosar

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, susţine că nu are nici o implicare în dosarul DNA care vizează detaşarea unui consilier de la Consiliul Judeţean pe o funcţie de conducere la Şcoala Populară de Artă, el arătându-se surprins că are calitatea de suspect.

„Am primit astăzi informarea făcută de DNA Iaşi privind atribuirea calităţii de suspect în dosarul referitor la detaşarea de la Şcoala Populară de Arte „Titel Popovici” Iaşi. Vă mărturisesc sincer că sunt surprins de această calitate, având în vedere că, de la începutul anchetei şi până acum, nu mi-au fost solicitate depoziţii şi nu există vreo implicare oneroasă a mea în acest dosar”, scrie şeful CJ Iaşi, Costel Alexe pe Facebook.

Totodată, Alexe susţine că postul vacant de manager a fost ocupat în conformitate cu legislaţia în vigoare, primind toate avizele de legalitate şi urmând întocmai etapele prevăzute de normativ.

„În ceea ce priveşte hotărârea privind organizarea concursului de proiecte de management la Şcoala Populară de Arte Titel Popovici, aceasta a trecut prin plenul Consiliului Judeţean şi a primit votul consilierilor judeţeni, exact aşa cum prevede legea. Rămân consecvent principiilor şi declaraţiilor enunţate mereu: sunt la dispoziţia organelor de cercetare. Eu sunt primul interesat de clarificarea tuturor acestor acuzaţii într-un timp cât mai scurt şi îmi doresc ca adevărul să iasă la lumină. Nu vreau să fie loc de interpretări sau presupuneri care să îmi afecteze imaginea publică, pentru că ştiu că am acţionat mereu cu bună-credinţă şi îi pot privi pe toţi cei cu care interacţionez în ochi, cu încrederea că justiţia se va dovedi justă şi va arăta adevărul”, mai afirmă Costel Alexe.

De asemenea, şeful CJ adaugă că ştie că „acest subiect va genera gâlceavă printre politicienii mărunţi care nu fac altceva decât să adune machete colorate, jubilând meschin pe această temă, în lipsa oricărui proiect valabil pentru Iaşi, din partea lor”.

„Nu am dat şi nu voi da atenţie acuzaţiilor neîntemeiate din partea celor care nu au făcut nimic pentru Iaşi, care, surprinzător sau nu, văd că au informaţii despre acest subiect şi îl trâmbiţează de câteva zile deja.

Vă asigur că eu am venit la Consiliul Judeţean să fac treabă pentru comunitate, să facem împreună treabă bună, şi avem, în acest an jumătate de mandat, proiecte pe care să le arătăm ieşenilor”, a mai afirmat preşedintele CJ Iaşi, Costel Alexe.

DNA a dispus urmărirea penală faţă de preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, şi faţă de alte două persoane din cadrul CJ Iaşi, într-un dosar care vizează detaşarea unui consilier de la Consiliul Judeţean pe o funcţie de conducere la Şcoala Populară de Artă.

sursa: News.ro, sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

 1. Omul ăsta ne pierde timpul, or what:
  „Alexe susţine că postul vacant de manager a fost ocupat în conformitate cu legislaţia în vigoare”
  El nu știe ca doar un judecator stabileste daca s-a respectat legislația?!

  Buăi… ce ne pierd ăștia timpul de pomană…
  Când scapam de ei?

 2. O facatura marca USR, huuuu
  Demisia USR !!!

 3. cam brutal.

  • Mie brutal mi s-a parut Sindicatul functionarilor din primaria TM care a dat in judecata primarul pentru ca a propus schimbarea organigramei… evident omul avea acordul ANFP