G4Media.ro

Rata de incidență COVID-19 în București a scăzut la 1,96 cazuri la…

Rata de incidență COVID-19 în București a scăzut la 1,96 cazuri la mia de locuitori

Rata de incidenţă a COVID-19 calculată la 14 zile pentru Bucureşti este, luni, de 1,95 cazuri la mia de locuitori, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică.

Cea mai mare rată de infectare cu SARS-CoV-2 în Capitală a fost atinsă pe data de 22 octombrie – 16,54 cazuri la mia de locuitori.

În urmă cu o zi, incidenţa COVID-19 în Bucureşti a fost de 2,04.

Sursa foto: Ilona Andrei/ G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Creste iar dupa parada de 1 decembrie,au scos din joben o noua tulpina de viroza banala,un moment,iar incepe propaganda si cheama oile obediente si panicarde la boosterizare pana fac poc!

    • Da ,inventeaza astia infectari la greu. Iarasi trebuie sa plateasca 20.000 de romani sa se interneze si 500-600 sa moara de raceala. Si asta ca sa nu ii lase pe Sosoci la mall.

  2. Sa o gusti tu si Firea.

  3. Urmeaza cel putin cateva luni de liniste, dar da specialistii nostri au „dreptate” e momentul sa crestem amenzile, sa mentinem interdictiile peste tot poate sa mai si adaugam. Relaxam pentru adunari mari dar inca tinem segregarea in magazine. Virusul nu umbla in magazine esentiale, in mijloace de transport aglomerate Si ca intotdeauna virusul umbla noaptea de nebun. Acestea toate sunt masuri luate pe motiv „stiintific”. Boc fa un festival de iarna, e pacat sa nu fii iar fruncea la adunari tocmai acum.