G4Media.ro

Răspunsul Agenției care acreditează școlile, la acuzațiile Oanei Moraru: Cererea de autorizare…

Răspunsul Agenției care acreditează școlile, la acuzațiile Oanei Moraru: Cererea de autorizare a fost depusă în afara calendarului

Agenția care evaluează școlile de stat și private pentru acreditarea acestora spune că Oana Moraru a depus cererea de autorizare a școlii sale din București după terminarea calendarului oficial. Într-un comunicat de presă, ARACIP spune că “și-a respectat Calendarul de lucru” și că adresa ISU depusă de aceasta pe 30 august este de “revenire” asupra poziției formulate anterior de instituție.

ARACIP precizează că “înscrierea de copii/elevi, precum și demararea activității didactice sunt posibile numai după finalizarea procedurii, conform legii, și emiterea ordinului ministrului de autorizare de funcționare provizorie”

Amintim că expertul educațional Oana Moraru a acuzat pe 30 august agenția din subordinea Ministerului Educației care se ocupă de acreditarea și autorizarea școlilor de “abuz în serviciu”. Fondator al unei școli private în Călărași, Moraru spune că a făcut toate demersurile pentru a deschide, din această toamnă, o școală privată și în București. ARACIP ar fi respins de 4 ori punctul de vedere ISU care spunea că clădirea nu are nevoie de aviz pentru că înainte a fost tot școală și l-ar fi acceptat chiar pe 30 august, după ce Moraru a scris pe Facebook despre situația dosarului său.

 

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Jegul de STAT in toata splendoarea lui. Si jegurile de activisti de partid dinozaurieni care vor sa ramana totul cum era, este si va fi…amin.

  2. Iata rezultatul nepasarii voastre la vot in 2016.

  3. Cu spaga se rezolva foarte usor.

  4. Adica Oana Moraru, acest geniu neinteles al educatiei, a indus in eroare. De ce se prevaleaza de portita legala folosita de proprietariu de carciumi pentru a evita conformarea cu conditiile de protectie fata de incendii. Este vorba de o scoala!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.