G4Media.ro

Rareș Bogdan, la doi ani de când Rusia a invadat Ucraina: Orice…

: Sursa foto: Observator Antena 1, Louisa GOULIAMAKI / AFP, EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

Rareș Bogdan, la doi ani de când Rusia a invadat Ucraina: Orice șovăială în a ajuta Ucraina să câștige războiul ne poate costa foarte mult

Eurodeputatul Rareș Bogdan avertizează, la împlinirea a doi ani de când Rusia a invadat Ucraina, că lupta trebuie să continue, chiar dacă nimeni nu poate spune cât va mai dura „cea mai mare invazie de după al doilea Război Mondial”.

Nu putem spune ca am obosit. Oboseala și indiferența ne vor costa liniștea noastră și a copiilor români. Acum 2 ani, copilașii ucraineni au fost luați de mânuță, urcați în spate alături de pisică și mașinuța preferată, păpușa și ursuleții de pluș și nevoiți să plece din leagănul lor pentru patrii de împrumut. Câtă deznădejde, câtă suferință și câte lacrimi au curs pentru tații lor uciși la datorie noi nu putem decât să bănuim. 7 milioane de ucraineni au trecut deja prin România. Poporul nostru, românii, nu ezită să sară în ajutor, căci cunoaștem prea bine propriile suferințe”, afirmă Rareș Bogdan.

El arată că orice slăbiciune, orice șovăială în a ajuta Ucraina să câștige războiul ne poate costa foarte mult și că Europa trebuie să fie mai unită decât oricând.

„Dacă Ucraina cade, urmează Moldova. Imaginați-vă o graniță cu Putin, nave rusești la Sulina etc. În nemernicia asta, Kremlinul nu poate fi crezut nicio secundă că are intenții bune! Dacă Ucraina cade, să ne ferească Dumnezeu! Orice ezitare este interpretată de agresor drept dezbinare. Europa trebuie să fie mai unită ca oricând. Știți de ce? Am multe argumente, dar gândiți-vă doar la unul: Mii de copii ucraineni au fost răpiți pentru a fi transformați în soldați ai lui Putin. Imaginați-vă că sunt ai noștri…… Dacă Ukraina cade, Moldova este în pericol mortal iar România si Polonia, plus Țările Baltice vor fi sub o uriașă presiune. Nu ignorați nimic, 650 de km este lungimea totală a graniței cu Ukraina! Nu trăim doar în Andaluzia, Algarve , Glasgow sau in Brighton, trăim la Tulcea, Galați, Brăila, Botoșani, Suceava, Satu Mare, Maramureș, Iași, BistrițaNasaud, Vaslui sau Constanța”, a transmis Rareș Bogdan.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

  1. un adevarat lider de urmat in linia intai ! hai ma batistuta !

  2. dar stia ca in 30 zile elimina pensiile speciale .. om de nimic .. reprezentant de frunte al politicii psdnludmr

  3. I-ar incurca rau o evolutie nefericita a cursului razboiului din Ucraina. Pe romaneste, ar fugi ca iepurii direct in vestul Europei daca nu cumva prin America Latina ca sa-si salveze pretioasele dosuri. N-ar duce lipsa de bani, doar ca i-ar deranja anonimatul. Despre grija fata de cei care-i voteaza nu cred ca are rost sa vorbesc.

  4. Gata tovule? Ți-a intrat frica-n oase?

  5. am mai multe ceasuri, mult mai scumpe decat ale „ziaristului”. port un „smart” la alergare, si cam atat. sa inteleg ca dca am un ceas de sute de mii, nu pot sa fiu pro ua? asta e modelul de parvenit. lasati proletariatul, pe care nu il stiti si nu mai injurati banii. pun pariu ca problema ta nu e ca a mers la patrunjel, cu tinuta de marriott. doar ca are. urmareste-i sotia si dupa ce intre la parnaie poate vezzi si tu bratara de la ceas.
    PS: esti mai toxic decat el daca o faci pe proletarul

  6. Trădătorii de neam îndeamnă românii sa fie mai conștienți de războiul demlanga ei,dar nu se uita acești mârșavi că 6 mil de.romani,o sumă extrem de.mare ,au emigrat din cauza sărăciei și a corupției mafiei PSD PNL !Ați dinamitat securitatea României prin alungarea lor .Stop corupției,stop migrării politice,stop amestecării ideologice .

  7. Asta emana prin toti porii fatarnicie si ipocrizie. In caz de razboi e primul care paraseste corabia la fel ca mai toti bijnitarii bogati ai acestei tari.

  8. Un țanțoș gregar,bun doar într-un insectar / viitor ferpar al trepădușilor,învărtiți prin politica pe persoane fizice.