G4Media.ro

Raluca Turcan: Rareș are pusee de megalomanie. Cred că trece printr-un puseu…

Raluca Turcan: Rareș are pusee de megalomanie. Cred că trece printr-un puseu de grandomanie și orice specialist ați întreba v-ar spune că asta vine la pachet cu ridicolul

Vicepreședintele PNL Raluca Turcan i-a dat replica, vineri, colegului de partid Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte, despre care a spus că „are pusee de megalomanie”, care vin la pachet cu ridicolul.

„Rareș are pusee de megalomanie și deseori vorbește despre el chiar și la persoana a treia, ceea ce ar trebui să îi dea de gândit. Cred că trece printr-un puseu de grandomanie și orice specialist ați întreba v-ar spune că asta vine la pachet cu ridicolul”, a afirmat Raluca Turcan.

Atacul ei vine după ce Rareș Bogdan a criticat-o dur joi, după ce aceasta a declarat luni că nu există bani în buget pentru plata pensiilor. ”A fost o iresponsabilitate totală, o piatră de moară aruncată în brațe premierului Ciucă cu o zi înainte de vot”, a spus Rareș Bogdan la Digi 24.

În ceea ce privește banii de pensii, Raluca Turcan a susținut că astăzi se va dovedi că ea a avut dreptate.

„Realitatea este că atunci când într-un cont nu sunt bani înseamnă că nu există bani. Siua de azi va dovedi că am avut dreptate. În momentul în care se transferă bani de la bugetul de stat în bugetul de pensii înseamnă că nu erau bani”, a precizat Turcan.

Ea a mai declarat că nu regretă că l-a susținut pe Florin Cîțu la președinția PNL.

Sursa foto: Facebook Raluca Turcan

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

20 comentarii

 1. De un ridicol de necontestat este RalucaTurcan. Pentru ieșirile ei inexplicabile exista o sin gura sanctiune:excluderea. Probabil ca asta își dorește.

 2. Ce j…..i sunteti!
  TOTI, fara exceptie!!!

 3. ce frumos: deja se cearta rahatii

 4. Uite cine vb ??? Apropo oaia turcan ,ce ai mai făcut cu legea interzicerii cumulului pensiei de la stat???? Toată ziua erai pe la TV și ne arătai cum specialii ocupa locuri de munca ale tinerilor care stau în șomaj sau lucrează în străinătate iar deodată tăcere totală…..

 5. Ca sa fie corect, voi modifica proverbul: vede barna din ochii celuilalt, dar sa vada si barna din ochiul ei!
  Rares este intradevar un megaloman galagios care a demonstrat indubitabil ca tot ce a facut a fost in interesul lui, de a parveni, fiind unul dintre instigatorii si amplificatorii dezastrului din PNL.
  Dar si Raluca, desi mai silentioasa si mai ipocrita, s-a dat fara rusine dupa cum a batut vantul castigator.
  Cand nu a obtinut nimic, a inceput sa devina critica.
  S-a demonstrat ca nu a mintit, ca inconstientul de Citu chiar a luat banii din fondul pensiilor, dar atunci a tacut complice si a vorbit abia acum, folosind situatiia pentru a se razbuna.

 6. rareș bogdan are delirul liberalului interbelic de anvergura europeana

 7. Toți o apa și-un pământ !

 8. Nu cu ridicolul vine la pachet, ci cu paranoia!

 9. Domnule Rareș Bogdan , am urmărit aseară emisiunea domnului Prelipceanu la DIGI , în care ați făcut încă o dată dovada că sunteți un MITOMAN ABJECT .

 10. minunat !

  ce disputa de inalta tinuta intelectuala! cata cultura!

  si cu cate demnitate isi arunca laturile unul spre celalalt!

 11. De ce se cearta? Folosesc doar același ruj sau de la batistuta ?Doi demagogi nesimțiți cu pretenții de “intelectuali”.

 12. Rareşe ăştia de la @REZIST fac un miting numai pentru tine dacă ai tupeu să vi cu ei în piaţă 😄.

 13. Doamnă sau domnule-cititor- , din respect pentru acest site și pentru cei care îl accesează ,nu mi-am permis o exprimare adecvată .

 14. În PNL continuă canibalizarea!
  O toantă cu iufe versus un demagog isteric!
  Bine că nu au cum ști fondatorii liberalismului românesc ce a ajuns partidul lor…

 15. Ăștia din PNL nu încetează să fie ridicoli. Au țipat ca din gură de șarpe că PSD este răul națiunii române și că, numai PNL, forțele de dreapta-ce mai- sunt capabile să reformeze România. Ce să vezi. Au guvernat doi ani singuri sau împreună cu USR(incompetenții și amatorii) și au dus România pe marginea prăpastiei. După încercări eșuate ale „magistralului președinte” KWI de a forma un nou guvern s-a apelat în cele din urmă la cei blamați ani de-a rândul, adică la PSD. „Salvați-ne, vă rugăm, că noi nu suntem în stare”!!! Și „socialiștii” au răspuns da. Acum au venit #reziștii în parlament să se trântească pe jos , niște rascrăbăiate și niște netoți că nu sunt de acord cu această coaliție. Iar de la PNL „capetele luminate” Raluca Turcan” și Rareș Bogdan au început să se acuze reciproc, fiind expresia elocventă a unor oameni slabi profesional și a luptei pentru interese. P.S. am auzit că după ce se va stăvili pandemia de COVID-19, chipurile Ralucăi Turcan și ale lui Rareș Bogdan vor fi puse pe alte bancnote de către BNR, simbol al puterii!!!!!