G4Media.ro

Raluca Turcan, poziție față de pragul abuzului în serviciu: ”Decizia a fost…

sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Raluca Turcan, poziție față de pragul abuzului în serviciu: ”Decizia a fost luată de un grup restrâns, ceea ce mă îngrijorează/ O mare daună de imagine pentru PNL, impact devastator/ Sunt convinsă că există majoritate să fie corectată greșeala în Camera Deputaților”

Deputata PNL Raluca Turcan a luat poziție, joi, la Digi24, față de impunerea de către coaliție a unui prag de 250.000 de lei în privința abuzului în serviciu. Turcan a transmis că decizia a fost luată de un grup restrâns de liberali, ceea ce ”o îngrijorează” și că inițiativa este o ”mare daună de imagine pentru PNL”, cu ”impact devastator”.

Turcan a spus că decizia a stârnit revoltă în partid, iar ”greșeala trebuie corectată” în Camera Deputaților:

  • ”Decizia a fost luată de un grup restrâns, ceea ce mă îngrijorează (…) O mare daună de imagine pentru PNL, impact devastator (…) Trebuie să corectăm acest lucru profund greșit (…) Am luptat să nu se întâmple lucrul acesta în epoca Dragnea. Nu putem să înțelegem de ce s-a ajuns la acest lucru cu un impact devastator pentru PNL. Am ajuns în punctul în care există deja decizie asumată (…) Speram că liderii partidelor mari l-au înțeles”, a transmis Raluca Turcan.

Aceasta a mai spus că e convinsă că liberalii vor primi explicații, dar și că ”există majoritate la Camera Deputaților pentru a corecta această greșeală”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Echipa câștigătoare din ”pnl” ! Ar trebuisă vă dau în judecată pentru stresul pe care mi-l provocați cu politica voastră. Dar cu savonierele din justiție, sunt sigur că tot voi veți câștiga. Lua-v-ar….

  2. Ce imagine mai are pnl-ul,despre ce se mai poate vorbi ca o daună ? Soarta PNȚCD este a voastră.

  3. Sunt convins că PNL se duce la vale cu viteză peste limita legală!

  4. „Raluca Turcan a mai spus că e convinsă că liberalii vor primi explicații, dar și că ”există majoritate la Camera Deputaților pentru a corecta această greșeală”. Este binecunoscut faptul ca în Senat „aceasta greseala” n-a fost votata neam în unanimitate de senatorii PNL. Da’ unde este vocea Presedintei Senatului, a Maturului Corp ? Sunt convins ca ES Dna Presedinta NU a votat „aceasta greseala” ! Ca doar, n-o sa voteze „greseli” ce nietzsche nu se ezista ci e o inventie a presei ostile. Nietzsche n-ar fi putut, având în vedere competentele Dsale politice si faptul !!!!!