G4Media.ro

Raluca Turcan: Miercurea viitoare PSD va veni în Parlament cu restructurarea Guvernului

Raluca Turcan: Miercurea viitoare PSD va veni în Parlament cu restructurarea Guvernului

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, susține că PSD va veni săptămâna viitoare, mai exact miercuri, cu restructurarea Guvernului în Parlament și face apel la toate partidele, inclusiv ALDE și UDMR, să nu voteze noul Cabinet.

”Nicolicea e propus la justiție până miercuri, când PSD vine cu restructurarea guvernului în Parlament. L-au folosit ca iepure și ca pretext să poată veni în fața Parlamentului cu un guvern cap coadă după chipul lui Dragnea și util PSD în alegeri și în asaltul de capturare a statului. Fac un apel către orice parlamentar cu simț al răspunderii, în special către ALDE și minorități. Să se gândească de două ori, să cântărească bine. Oricât de atrăgătoare sunt ofertele PSD, ele sunt doar un cântec de sirenă pentru înecarea României, a românilor simpli și cinstiți”, a scris Turcan pe Facebook.

Prim-vicepreședintele PNL subliniază că nimic bun nu s-a întâmplat în România de doi ani și jumătate de cât PSD a preluat puterea, singurii fericiți fiind infractorii protejați prin lege.

”Vă rog, colegi parlamentari, treziți-vă din somnul lipsei de reacție, al complicității pentru că transformați statul într-un monstru care-și sfâșie zi de zi propriii cetățeni. Am încredere maximă că UDMR și Pro-România nu vor vota restructurarea guvernului. De aceea, fiecare vot e important să fie smuls din malaxorul PSD care se învârte împotriva românilor”, a mai scris Raluca Turcan.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, intenționează să-l sară pe șeful statului din procedura de numire a noilor miniștri în cazul în care va refuza să semneze decretele lui Eugen Nicolicea, Tit Liviu Brăiloiu și Oana Florea, prin restructurarea guvernului, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid. Problema este că Dragnea depinde de de voința premierului Viorica Dăncilă.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. AMR 37 de zile până la alegeri. UE pentru România, *ue pentru PSD.

  2. Ba eu cred ca dupa declaratia lui Kelemen, ” Lăsăm coaliția PSD-ALDE să arate că are majoritate. A patra oară nu cred că va fi cazul să votăm un Guvern” , psd-ul se mai gindeste. Daca tanti Veorica ar avea ceva sub coc si-ar da seama acum ca e momentul sa-l suteze pe marele mustacios, postul ei e solid.

  3. Fiindcă s-au născut cu „toate dovlecele liderilor PSD pe capul ei” are autoritatea( cine i-o fi dat-o???) să anticipeze (doar că să încurce borcane) , mai ceva că MAFALDA ce vor decide alții. Nu-i așa au doar de apărat „STATUL IMBECIL DE IRESPONSABIL la drepți”, Stat cu care „AU NENOROCIT UN NEAM ȘI O ȚARĂ” mai ceva ca o bombă nucleară. Din egala Cehiei și Poloniei am ajuns „ultimii din Europa la prosperitate de atâta furt organizat prin STATUL DE DREPȚI” . Hai poate( ca foarte de SIGUR) în viitoare sesiune parlamentară să nu mai auzim DELOC de PNL.

    • Tu de fapt ai vrut sa tastezi ”pupa-te-as in cur, Liviule”, dar nu stiu de ce te-ai complicat atat. Esti prea sfios, prea retinut. Fii mai barbata, ce dracului!