G4Media.ro

Rafila, despre absența lui Ciolacu la recepția de la Cotroceni de Ziua…

sursa foto: Captură video

Rafila, despre absența lui Ciolacu la recepția de la Cotroceni de Ziua Națională : „Probabil că a avut un motiv extrem de serios. Vă asigur că nu are niciun fel de altă conotație.”

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a fost întrebat la Digi24 despre absența președintelui PSD, Marcel Ciolacu, la recepția de Ziua Națională de la Palatul Cotroceni, deși a fost dimineață la parada militară de la Arcul de Triumf.

Rafila a explicat că președintele Camerei Deputaților a avut probabil „o problemă care nu i-a permis să participe” și a subliniat că absența liderului PSD nu are altă conotație.

„Nu știu din ce motive nu a fost dl președinte Ciolacu, probabil că a avut un motiv extrem de serios. Vă asigur că nu are niciun fel de altă conotație, care… am auzit și eu că a fost legată de absență, legată de dorința de a nu participa. Domnul președinte Ciolacu este extrem de atent și responsabil în ceea ce privește participarea la astfel de evenimente”, a spus Alexandru Rafila.

„Dimineață a fost prezent, în ciuda condițiilor atmosferice foarte dure – și eu am fost de dimineață – la parada militară și cu siguranță a avut o problemă personală care nu i-a permis să participe”, a adăugat ministrul Sănătății.

Marcel Ciolacu a primit invitație la ceremonie, potrivit surselor G4Media.ro, însă nu i-a dat curs. La ceremonia de la Cotroceni nu au fost prezenți nici miniștrii UDMR.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

  1. A căzut beat după Sf Andrei!

  2. Lui Ciolacu ii e de guvernare cum i-e câinelui a linge sare 😂😂😂😂😂😂
    Cumva trebuie să simuleze un conflict pentru ca Johannis să nu-l numească PM 😂😂😂😂😂

  3. A sărbătorit separat împreună cu UDMR.

  4. S-a dus si el pana in Cuba sa preia dosarul cu puncte despre cum sa guverneze.

  5. A ratat ceremonia încercind să-i convingă pe Udemeristi să participe la festivitate! Sa sacrificat spre binele tuturor!