G4Media.ro

Rafila anunță că transportatorii ar putea fi exceptați de la completarea formularului…

Rafila anunță că transportatorii ar putea fi exceptați de la completarea formularului PLF / Zeci de mii de amenzi pentru PLF

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat vineri, la Vălenii de Munte, că există discuţii în Guvern referitoare la exceptarea de la completarea formularului digital PLF a celor care lucrează în transporturi, transmite Agerpres.

„Da, există discuţii legat de PLF, încât anumite categorii care vor fi exceptate de la acest lucru, mă refer la cei care lucrează în zona de transporturi, care traversează frecvent frontiera de stat şi s-a găsit o soluţie împreună cu Ministerul Administraţiei şi Internelor pentru această categorie”, a spus Rafila.

Referindu-se la navigatorii care deja au primit mai multe amenzi pentru nedepunerea aceste declaraţii, ministrul a arătat că există discuţii cu Ministerul Justiţiei pentru a găsi o soluţie legată de sancţiunile care au fost impuse în perioada anterioară. (Sursa Foto: G4Media.ro)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Fapt binecunosut, publicat chair in The Lancet, transportatorii nu raspandesc virusul. Ca de obicei, TrustTheScience!

    • Demisia domnule Rafila pentru neimplementarea certificatului covid și pentru implementarea certificatului digital PLF

    • Georgica,…certificatul verde la ce ajuta?…virusul te intreaba de el când te întâlnește? Pe mine nu m-a intrebat, vaccinat m-am infectat, …dacă eram un inconștient, cu certificatul verde mergeam în mall, în avion, la cârciumă fără probleme…….dar stii ce e mai ciudat?…după mintea unora ca tine ar trebui să fac și boosterul peste vreo 3 săptămâni….iar formularul PLF e altceva, de ce dracu vorbesti de ceva ce nu stii cum funcționează?

  2. Crapa-v-ar tigvele alea de securache, numai la mizerii sinteti buni!

  3. Prin neimplementarea certificatului maro Rafila si psd au facut singurul lucru bun din existenta lor