G4Media.ro

Raed Arafat, despre atacurile publice lansate de ministrul de interne: Eu nu…

Raed Arafat, despre atacurile publice lansate de ministrul de interne: Eu nu consider ca a fost o cearta in cadrul videoconferintei ci mai mult o situatie generata din lipsa unor informatii complete care necesita clarificare/ Se fac eforturi supraomenesti ca totul sa functioneze cat mai bine posibil 

Secretarul de stat, Raed Arafat, a postat, marți seara, pe Facebook, o serie de explicații după criticile lansate de ministrul de interne, Marcel Vela, precizând că în opinia sa nu a fost o ceartă în timpul videoconferinței, ci ”mai mult o situatie generata din lipsa unor informatii complete care necesita clarificare astfel incat sa se inteleaga bine modul de actiune al aviatiei de urgenta”.

”În continuare se fac eforturi supraomenesti ca totul sa functioneze cat mai bine posibil si sa asiguram populatiei toate nevoile in cazul situatiilor de urgenta”, scrie Arafat pe Facebook.

 • În timpul videoconferinței cu prefecții pe care a organizat-o în ultima zi din an, ministrul de Interne Marcel Vela l-a atacat dur pe secretarul de stat Raed Arafat, în prezența acestuia, pornind de la cazul unui copil din provincie care a avut nevoie de transportul aerian nocturn al SMURD, însă acesta nu a fost posibil. Vela a început dialogul cu Arafat întrebându-l de ce elicopterele SMURD nu se pot deplasa și în timpul nopții, cu excepția celor din Târgu Mureș și București. Secretarul de stat a răspuns că nu există suficient personal de zbor, după ce, inițial, Vela nu l-a lăsat să intervină peste întrebările pe care ministrul le lansa în rafală.

Redăm mai jos integral postarea lui Raed Arafat pe Facebook:

”Dupa ce au aparut in mass media relatari de la video-conferita de astazi, desfasurata la sediul MAI, si la discutia care a avut loc in cadrul videoconderintei referitor la activitatea de aviatie si la cazul din Govora-Valcea, am fost sunat de mai multe televiziuni ca sa comentez aspectele repsective. Eu nu consider ca a fost o cearta in cadrul videoconferintei ci mai mult o situatie generata din lipsa unor informatii complete care necesita clarificare astfel incat sa se inteleaga bine modul de actiune al aviatiei de urgenta, limitele acesteia, temporare sau permanente, si faptul ca in continuare se fac eforturi supraomenesti ca totul sa functioneze cat mai bine posibil si sa asiguram populatiei toate nevoile in cazul situatiilor de urgenta. Astfel as dori mai jos sa explic cateva aspecte care sa arate ce activitate a fost pana acum si limitarile pe care le avem ca sa asiguram siguranta echipajelor si a pacientilor pe care le asistam:

1. Toate elicopterle SMURD pot executa misiuni noapte si executa misiuni de noapte, daca pilotul comandant este pregatit la nivelul necesar unor astfel de misiuni. Acest lucru insa este diferit de a decola noapte, pe intuneric, de la un loc ne-marcat si ne-autoirzat punand viata echipei si a pacientului in pericol, mai ales in zonele montane. Primul tabel anexat arata zborurile elicopterelor pe fiecare punct aerian SMURD, si cate ore de zbor / misiuni au fost executate de fiecare elicopter. Veti observa ca din aproximativ 6300 ore de zbor eectuate in 2019, 629 de ore de zbor au fost executate noaptea, aproximativ 10%.

2. Nu toate elicopterele SMURD sunt functionale 24/24 ore, avand in vedere ca inca nu avem un numar suficient de piloti care sa acopere nevoile pentru ca elicopterele SMURD sa fie operationale permanent. Problema cu care ne confruntam, ca sa asiguram timpul de odihna legal echipajului de pe un elicopter, este indisponibilizarea elicotperului respectiv pentru o durata mare de timp dupa executarea misiunii de noapte, pentru ca cele care zburau noaptea si nu aveau echipaj de inlocuire, trebuiau sa ramana la sol 8-12 ore dupa terminarea misiunii ce insemna ca a doua zi elicopterul putea fi indisponibil pe lumina zilei cateva ore si sa fie indisponibil pentru cazurile critice. Astfel de mod de lucru insemna si existenta unei lipse de predicitibilitate asupra activitatii elicopterelor si cand ar fi ele disponibile pentru misunile de urgenta.

3. Ca sa rezolvam problema pana la angajarea si pregatirea unui numaer adecvat de piloti, am ales varianta care este adoptata si in alte tari precum Germania si anume am desemnat doua baze aeriene, respectiv Bucuresti si Targu Mures, unde am reusit sa asiguram doua echipaje si o permanenta de 24/24 ore, 7/7 zile ca sa efectuam transferurile de noapte intre judete fara sa afectam activitatea elicopterelor a doua zi si fara sa trebuiasca sa intrerupem activitatea pentru asigurarea timpului de odihna. Astfel, pe plan national, se stie ca dupa o anumita ora, zborurile de transfer se realizeaza de elicopterele din cele doua baze cu conditia ca ele sa se faca intre doua puncte autorizate. Acolo unde nu este aeroport sau paltforma autorizata cum ar fi la Targu Mures sau Oradea, elicopterele nu pot efectua misiuni de noapte la acest moment. Existenta unor platforme autorizate depinde de finantarea lor si gasirea terenurilor potrivite la nivelul autoritatilor locale din fiecare localitate.

4. Paralel cu aceasta decizie, am realizat programe de pregatire destinate pilotilor pentru utilizarea dispozitivelor de vedere noapte (night vision gogles), astfel incat in viitor, cand avem un numar sufient de piloti, sa putem sa asiguram permanenta in mai multe baze si sa putem efectua misiuni si pe terenrui nemarcate / neautorizate. Astfel de misiuni sunt cu un grad de risc marit si este nevoie de o pregatire foarte buna a pilotilor care executa misiuni primare de noapte.Numarul pilotilor pregatiti in acest sens la acest moment este insuficient ca sa asiguram o activitate permanenta de interventii in toate bazele.

5. Tot paralel cu aceasta decizie, suntem pe calea de a definitiva organizarea unui detasament de instructie care sa aiba aceasta menire in cadrul Inspectoratului de Aviatie al MAI astfel incat sa scurtam timpul necesar de pregatire al comandantilor de aeornave avand in vedere ca un comandant de aeronava SMURD are nevoie de o exeprienta de 1000 de ore de zbor inainte de a fi numit comandant si acest luru este din cauza complexitatii misiunilor SMURD comparativ cu alte tipuri de misiuni executate la nivelul Inspectoratului de Aviatie. Pentru infiintarea detasamentului de instruire sumele alocate din fonduri UE au fost suplimentate pentru doua elicoptere usoare si unul greu. In curs de realizare este si achizitia unui simulator complex de zbor pentru elicopterele usoare care va intari capacitatea de pregatire a pilotilor in umratorii ani.

6. Pentru zborurile de noapte, se mai adauga si partea de avion, iar de la repararea avionului donat de domnul Tiriac, acesta a facut parte din flota de interventie care a efectuat mai multe misiuni de zi si de noapte, bineinteles acolo unde exista aeroporturi. In cursul anului 2020 va redeveni operational si avionul Piper cumparat din 2% dupa ce va fi reparat capital unul din motoarele acestuia. Din al-doilea tabel anexat reiese ca de la reintrare in lucru a avionului donat de dl. Tiriac, au fost executate 176 de ore de zbor respectiv 69 de misiuni din care 53 de ore efectuate noapte executand 20 de misiuni.

7. Referitor la angajarea pilotilor, mai multe demersuri au fost derulate de Inspectoratul de Aviatie si nu au fost incununate cu succes. Unele pentru angajare din sursa externa avizate negativ la momentul respectiv din lipsa de fonduri. Alte demersuri nu au reusit pentru ca la posturile scoase la Academia de Aviatie nu s-au prezentat candidati sa acopere toate posturile. Totusi, cu toate dificultatile imtampinate, am rusit sa asiguram o balanta pozitiva intre plecarile si intrarile in ce priveste pilotii si anume intre 2014 si 2019 avem 47 de piloti intrati si 31 iesiti. La acest moment mai sunt si 31 de studenti la Academia de Aviatie destinati strcturii MAI si care se adauga la cifrele de mai sus. Abia in 2017 au fost aprobate in final 10 posturi din sursa externa, piloti deja brevetati, din care 8 au fost ocupate si se regasesc in cele 47 de intrari men tionate mai sus. la cele 31 de iesiri din sistem, unele au fost a unor piloti foarte experimentati, inclusiv a unor piloti instructori, care au iesit pentru a beneficia de conditiile avantajoase, date in ultimii ani prin legislatia de pensipnare a militarilor, afectand astfel activitatile operationale cat si cele de instruire. De mentionat este faptul ca pilotii Inspectoratului General de Aviatie nu deservesc numai aeronavele SMURD, ei asigurand si misiunile de ordine publica si de situatii de urgenta altele decat cele medicale pilotand si alte categorii de elicotpere decat cele medicale ale SMURD.

8. Daca luam ce s-a realizat in aviatia SMURD in ulltimii 20-22 ani, am inceput cu un singur elicopter inchiriat de la Tarnsgaz la Targu Mures in 1999 care deservea toata tara si am ajuns la baze aeriene de salvare cu elicoptere moderne la Mures, Bucuresti, Iasi, Constanta, Galati, Arad, Craiova si Jibou, ultima fiind operationalizata in 2019. Exista si un elicopter utilizat in zona Delta Dunarii petru evacuarea pacientilor din zonele izolate deservit de doi paramedici.

9. Daca luam in considerare ce urmeaza, pe langa pregatirea pilotilor si crearea detasamentului de instructie, urmeaza a fi operationalizate 3 puncte de salvare aeriana in zonele montane pentru care sunt contractate deja 4 elicoptere usoare din fonduri UE care se adauga la cele doua destinate instructiei. Totodata, avem finantarea pentru achizitionarea a 5-6 elicoptere medi-grele de cautare salvare care sa desfasoare misunile complexe de cautare salvare, inclusiv in zona maritima. Ele trebuie sa fie livrate pana cel tarziu sfarsitul anului 2023 iar procedura de liuctiatie este in reluare.

Am considerat normal sa explic aspectele de mai sus ca sa clarific lucrurile cu cifre concrete si descriere concreta a ce s-a facut si ce se face in acest moment. Un sistem complex si eficient se creaza foarte greu si necesita mult timp ca sa se maturizeze, insa acesta poate fi daramat intr-o clipa sau dintr-o greseala chiar si fara rea intentie. Mi-am fi dorit ca ultima postare a mea din acest an sa fie una de urare pentru un an nou fericit si atat, insa am considerat necesara aceasta clarificare in cel mai scurt timp posibil ca sa nu se ajunga la speculatii nefondate.

Sursa Foto: Facebook/  Raed Arafat

ra

Citește și 

Marcel Vela, atacuri dure la Raed Arafat în timpul videoconferinței cu prefecții: ”Nu, nu vă permit să continuați. Ce ați făcut timp de 20 de ani? Nu-mi răspundeți, că știu ce ați făcut. De ce nu ați angajat piloți SMURD?”

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

30 comentarii

 1. E bun incasator! Vrea sa genereze emotie prin victimizare, dar poate ”scara” sa l mai sustina!

  • Bey, colportorilor vanduti pe doi arginti,

   cei care creati valuri-valuri

   pt a-i putea convinge pe ROMANI sa fie de acord cu privatizarea sistemului de sanatate:

   „At its best,

   the system is better than what we have,

   and at its worst

   it’s certainly still better

   than what exists in lots of the United States,”

   said Peter Gordon,

   an emergency physician at Bassett Medical Center in Cooperstown, N.Y.,

   who worked over

   the course of nearly a decade

   with Dr. Arafat to help build the system.”

   https://www.nytimes.com/2012/02/11/world/europe/palestinian-helps-romania-remake-its-emergency-care-system.html

  • @xxx-link: Mai draga pesederastule!
   Au trecut de-atunci 7 ani si panarama asta si-a dovedit cu prisosinta limitele si dezinteresul. Adio si n-am cuvinte!

  • Sa spui ca sistemul creat de Arafat e suficient si in regula, e exagerat, este clar perfectibil. Asta nu il culpabilizeaza pe Arafat, poate deschide calea unor discutii oneste, constructive.
   Dar situatia in sine e sugestiva pt aceasta guvernare, din toate problemele generate de PSD si nu numai, asta e cea care suscita interes ministrului de interne si nu altele care sunt mult mai importante. Din păcate stim doar sa distrugem si ce s-a construit…cat despre limbajul unor „olimpici” postaci de pe acest site…. ma gandesc ca la nivelul de inteligenta pe care il clameaza constant, au inteles ca nu au cum sa fie credibili cand schimba argumentele cu jigniri si limbaj de toaleta…

  • bey, # kondensatorilor care aveti doar CI emis de ROMANIA, dar care nu GANDITI / SIMTITI ROMANESTE

   iata un documentar facut de NATIONAL GEOGRAPHIC SI despre Arafat

   World’s Smart Cities – Bucharest

   (sunt convins ca nici unul dintre voi nu o sa va permiteri luxul sa il vedeti in intregime – caci doar pe Netflix aveti vointa necesara pentru a viziona un film mai lung de 10 minute)

   https://youtu.be/_mklT45zzC8?t=642

  • # kondensatorilor,

   sistemul creat de arafat si de ROMANI ARE PROBLEME, nu din cauza SISTEMULUI,

   ci din cauza UNOR OAMENI care nu isi asuma responsabilitatea pt propriile erori

   voi ce vreti sa faceti ?

   sa dati jos un lider pt ca arafat nu face micro-management ?

  • halal limbaj de ministru

   „- De ce nu ati facut rost de piloti acu 4 ani, acu 8 ani, acu 12 ani ?

   – Pentru ca nu depindea de mine dle. ministru.”

   Pentru Vela „straiul săgeții”, PILOTII sunt niste OBIECTE („de ce nu ati facut rost ?”), pe care le iei la colt de strada la kg

   https://youtu.be/ruwpKJJ4a_U?t=102

  • vela „mare” si-a dat seama ca „tragand” inspre arafat, „trage” de fapt inspre alti ministrii (de interne), care nu au aprobat cererile lui arafat de a mari numarul de piloti

   Marcel Vela: De când conduceți SMURD, domnule Arafat? Mai mult de patru ani, mă gândesc. De ce nu ați făcut rost de piloți acum opt ani, acum 12 ani.

   Raed Arafat: Pentru că nu depindea de mine, domnule ministru. Atunci când mi s-a permis să angajăm, angajăm 1.000 de piloți.

   Marcel Vela:

   Vă rog să apelați la noul ministru ca să găsim

   resurse,

   metode și

   variante de angajat piloți.

   Eu nu mai doresc ca în mandatul meu să moară români cu zile pentru că dumneavoastră nu ați angajat piloți. Punct”.

  • erata

   a se citi „ministri” in loc de „ministrii”

 2. Dacă vreți anticipate, demiteti pe Raed Arafat.

  În maxim 1 luna Guvernul Orban demisionează la presiunea societății!

  • Asta era pe vremea Austerlitzului! S-a saturat lumea de panarama!

  • Napoleoane, vezi să nu cazi de pe cal. Pt. atâta lucru nu o să cadă guvernul.
   Deși nu ar fi rău, am avea alegerile anticipate dorite, iar arafat oricum va fi zburat din funcție.

  • Sifonul ăla de Vela l-a întrebat pe Arafat ce a făcut 20 de ani.
   A salvat niște zeci de mii de vieți, băi nulitate absolută!

 3. Arafat ramane in continuare prea mic pentru misiunea pe care si-a asumat-o.
  Orice critica i se aduce, ori este bagatelizata ori este luata drept incercare de distrugere a sistemului pe care l-a construit.
  Doctore, incearca sa faci ceva care sa nu depinda de faptul ca esti TU in viata!
  Daca structura pe care ai creat-o se destrama cand tu nu mai poti sa o sustii prin puterea ta asta inseamna ca nu ai facut nimic. Nimic care sa ramana dupa tine.

  • Sărut mina Domnule Arafat!
   Sărut mina medicilor, asistenților și paramedicilor SMURD, singurii care nu dorm in garda și singurii care nu stau cu mîna întinsă și cu buzunarul desfăcut pentru „atenții”
   Inclusiv in privat după ce scoți mii de euro din buzunar pt intervenții, oferi atenții daca vrei că secretara să îți facă programări la control la ilustrul care te-a operat, și chiar ilustrului că poate nu îi rămâne suficient după ce ai achitat din adaosul de700%-800% pe care îl practică, și poate așa se obosește sa te vadă macar o data la controlul postoperator și nu te plasează la un coleg mai mic și mai puțin experimentat.

 4. Nesimțirea cel mai probabil reprezinta trasătură de bază a caracterului dumneavoastră!

 5. Afara cu acest lingau PSD-ist de Arafat ! Omul pur si simplu nu mai este potrivit pentru aceasta functie.

  • Sunt curios și eu, care este numele OMULUI potrivit pentru această funcție??
   Eu tare mi-aș dori sa fie un ungur cu cetățenie română dar care nu vorbește decit ungurește?
   Sau poate un ednic evreu că ăștia știu să facă economie??

  • Cetatene, daca nu te-ai saturat de Omul Providential ai ramas intepenit pe 89.
   Daca crezi ca un loc trebuie sa depinda de un om ai o problema.
   Arafat isi distruge singur legenda si opera sustinand ca fara el nu se mai egzista.
   Fata de alti nostalgici ai comunismului, arafat are avantajul, neavand un istoric de competenta CNAS, ca nu trebuie sa-si ascunda trecutul comunist.

 6. Măi postaci nenorociți ,de anul nou vă urez un accident în Bulgaria vecină ca să vedeți ce a creat un străin în România și după să vă aud .Până atunci ciocul mic , că nu mor caii când vor jigodiile .

 7. Ați primit aprecierea supremă … Program Cointelpro1970 ! Comentariile sunt nenecesare! Felicitări!

 8. Cine este Marcel Vela, ministrul politruc de la interne adus de Johannis in guvernul Orban, care cu un tupeu nesimțit greu de suportat striga azi la dr. Arafat: „Ce-ați făcut in ultimii douăzeci de ani, dle. Arafat?”

  „Un necunoscut la nivel național, liderul PNL Caraș Severin, Marcel Vela, primarul Caransebeșului, are bine conturat portretul la nivel local, el fiind anterior prefect și înainte de 1989 chiar informator de bază al Securității. Așa cum reiese dintr-o fișă publicată în presa locală, agentul încasator Ion Marcel Vela, mânat de sentimente patriotice, a fost recrutat ca informator în 1987, ocupându-se de turiști, legătura sa fiind lt.Ion Jurca, de la UM 0906. Numărul dosarului personal de la Securitate al informatorului Vela este, potrivit aceluiași document, 9197.?ê?£i prietenul lui Frunzăverde, rectorul și masonul Marian Mihăilă a avut relații de durată cu fosta Securitate. În dosarul de urmărire informativă a lui Dumitru Iuga, provenit din arhiva CNSAS, apărut în mai multe ziare, apare menționat numele lt.major Marian Mihăilă care, în 1989 era comandat de secție la Securitate. Astăzi, fostul securist Marian Mihăilă este un mason onorabil care colaborează frecvent la revista „Forum Masonic“, unde scrie articole despre libertate , egalitate și fraternitate.”

  sursa: https://www.curentul.info/actualitate/dezertarea-lui-frunzaverde-la-pnl-o-operatiune-masonica-suta-la-suta/

  Apoi, extras din scrisoarea deschisă din 2013 a Comandorului (r) Popa Nicolae:

  „MARCEL VELA, primarul municipiului Caransebeș, Președintele PNL Caraș-Severin, Președinte interimar PNL Mehedinți, în Staff-ul PNL București. […]
  Sunt în posesia informațiilor apărute în ziarele regionale și centrale, „Sud–Vest“ (8.11.2006) respectiv „Gardianul“ (18.09.2007) în baza cărora se dovedește ANGAJAMENTUL lui MARCEL VELA, primarul municipiului Caransebeș, că a fost COLABORATOR al SECURITĂȚII, fiind recrutat pe 18.02.1987 și încadrat în categoria de evidență a SECURITĂȚII STATULUI pe funcția de INFORMATOR (Dosar Nr. 9197). La alegerile locale din 2008 și din comanda lui Sorin Frunzăverde, Președintele CJ al jud. Caraș-Severin erau împrăștiate în ochii lumii pe străzi (afișe volante și lipite) în municipiul Caransebeș cu datele prezentate în cele 2 publicații mai sus amintite și scanate la prezentul Memoriu.
  Cel care l-a recrutat ca informator a fost cadru activ în securitate pe nume Ilie Jurca. Astfel, în 2005 Ion Marcel Vela l-a numit pe Ilie Jurca în funcția de Director al Corpului de Gardieni Publici Caransebeș iar în 2007, Șef Serviciu Pază Obiective. Din 2010, firma POL– COM are contract cu Primăria municipiului Caransebeș pentru pază obiective, unde Ilie Jurca are calitatea de Admnistrator. Deci, Ion Marcel Vela are permanent grijă de favoritul său. În anul 2000 Ion Marcel Vela a fost Prefect al județului Caraș-Severin, fiind foarte bun prieten cu Mona Muscă și cu fostul deputat PSD Iosif Armaș, cel care a distrus – cu pasiune memorabilă – stațiunea internațională Băile Herculane. Printre alți amici la cataramă, amintim:
  – Chestorul-Șef Marian Tutilescu propus de Ion Marcel Vela pentru gradul de General, fiind Inspector Șef al IJP Caraș – Severin în 2000. Foarte mulți subordonați ai domniei sale au fost reținuți chiar de mine în misiuni de contrabandă cu țigări. (Dosarul REȚINERI este disponibil la atașament) Finul Chestorului Șef Marian Tutilescu numit în funcția de Inspector – Șef IJPF Caraș-Severin se numește Grigore Stolojescu.

  Președintele Grupului pentru Investigații Politice, domnul Mugur Ciuvică a dat publicității transcrierile unor convorbiri telefonice înregistrate de Serviciul Român de Informații, UM 0653 Reșița în ancheta DIICOT privitor la Dosarul CONTRABANDEI CU ȚIGĂRI de pe Clisura (Defileul) Dunării în care apare și numele baronului de Caraș – Severin (Președintele CJ) SORIN FRUNZĂ VERDE.
  Potrivit documentelor publicate contrabandiștii în convorbirile telefonice înregistrate de Parchet și martori, în declarațiile date de către infractori anchetatorilor se recunoaște că SORIN FRUNZĂVERDE a protejat pe contrabandistul OMER RADOVANCOVICI „Prințul Clisurii (Defileului) Dunării“. Primul Adjunct IJPF Caraș – Severin al Inspectorului Șef Marian Tutilescu a fost Col. Aurel Bistrian, implicat în acțiuni de contrabandă și la doar o lună de la destituirea motivată a fost suspect de repede reabilitat și pus în funcția de Inspector Șef IJPF Caraș-Severin (2001) de către prietenul lui apropiat Gen. Florin Sandu. Un exemplu: O afacere de 120 mii de mărci germane și-a găsit nașii la Oravița (Timpul, 25.08.2000) O autoizotermă cu nr. TM 06 HJK condusă de LADORA IOSIF CARA a fost reținută și confiscată din ordinul meu cu 312 baxuri de țigări de contrabandă. Evenimentul l-am raportat imediat la București (IGPF și MAI). Toate Rapoartele mele către București (MAI) au fost blocate și deviate la intervenția Chestorului Șef Marian Tutilescu.
  – Marius Oprea, fostul Președinte al Institutului pentru Investigarea Crimelor Comunismului
  – poetul Mircea Dinescu
  – istoricul Stejărel Olaru, pe care domnul Ion Marcel Vela l-a propus și susținut pentru postul de parlamentar (deputat) la alegerile locale din 2008 (Caraș-Severin), fiind numit pe funcția de Secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Externe.
  – nașul fiicei sale, Vicepremierul Daniel Chițoiu.

  sursa:
  http://www.cronicadeseverin.ro/?p=947

  • Ducule risipesti „cerneala”. Cine crezi ca are rabdare sa citeasca porcariile pe care le scrii.
   Lasa bre ca vine iar PSD la butoane peste vreo 100 de ani si-l pune iar pe Arafat pe functie.

 9. Wow, câtă adaptabiltate. Obedientul arafat a schimbat cururile.

 10. Schimbarea trebuie făcută! Arafat nu este nemuritor pe postul ăla. A fost un bun profesionist dar s-a pesedizat și a închis ochii la corupția și furtul banilor din sistem. Trebui să plece.

  • Ceva dovezi irefutabile , puteti prezenta pentru a demonstra coruptia si furtul banilor , patronat de Arafat , sau faceti precum CHIPAROSUL , cand a afirmat ca Teodorovici este Al Capone , dar nu a prezentat si contabilitatea dubla .

 11. Acest Vela , are comportament de MARLAN PARVENIT de Caransebes .

 12. Daca acest A Rahat avea un pic de demnitate, își dădea demisia imediat după tragedia de la Colectiv. Acum da dovada de un jegos ordinar, cum poti sa spui, ca fără tine, acest sistem NU va mai functiona. Oare justitia nu se sesizează în privința celor 2 criminali A Rahat+ Banicioiu ?

 13. Veșnicul nevinovat își va schimba decît pozitia