G4Media.ro

Quarantine Fest: UNISON’G, primul festival caritabil de muzică, desfășurat online. Irina Rimes,…

Quarantine Fest: UNISON’G, primul festival caritabil de muzică, desfășurat online. Irina Rimes, Mark Stam, Vanotek și Lori, Natalia Barbu și solista Parov Stelar, Elena Karafizi, concerte din casele lor

Irina Rimes, Mark Stam, Vanotek și Lori, Natalia Barbu și solista Parov Stelar, Elena Karafizi, vor participa la un concert caritabil online, care va putea fi vizionat din orice colț al lumii, iar muzica va fi redată chiar din casele artiștilor.

Conceptul se numește Quarantine Fest: UNISON’G este primul festival online cu scop caritabil care va viza în același timp publicul din România și din Republica Moldova. Evenimentul se va desfășura LIVE, pe pagina de Facebook a vinăriei Chateau Cristi și pe paginile partenerilor media, miercuri, începând cu ora 18:00.

Organizatorii au transmis că obiectivul principal al festivalului este colectarea de fonduri pentru personalul care se află în linia întâi de luptă împotriva COVID-19 în România și Republica Moldova, prin intermediul Asociatiei ZI de BINE (România) și a campaniei Împreună pentru Voi (Moldova).

Cei interesați pot dona online pentru aceste cauze prin intermediul platformei de crowdfunding Gofundme și pe Facebook.

  • „Evenimentul se extinde în România după o primă ediție foarte reușită în Moldova care a avut loc în data de 8 aprilie. Vom oferi muzică bună, vibrații intense și emoții pozitive, toate, la unison, din respect față de cadrele medicale din ambele țări, care luptă în prima linie împotriva pandemiei de coronavirus,” a spus Constantin Șevciuc, CEO-ul vinăriei Chateau Cristi, organizatorul festivalului.

„Quarantine Fest: UNISON’G va însemna peste trei ore de muzică live, redată într-un format complex din punct de vedere tehnic, chiar din casele artiștilor”, au transmis organizatorii.

Despre Quarantine Fest: UNISON’G: Festivalul este organizat de către producătorul de vin premium Chateau Cristi din Republica Moldova. Compania este reînființată în anul 2016 pe baza moștenirii și tradiției familiei Cristi, vinificatori începând cu anul 1882. Actualmente, Chateau Cristi produce peste 1 milion de butelii și este una dintre cele mai medaliate comanii de profil din Republica Moldova.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter