G4Media.ro

Putin: Riscurile de destabilizare a întregii regiuni Asia-Pacific sunt în creștere /…

Sursa foto: Kremlin.ru

Putin: Riscurile de destabilizare a întregii regiuni Asia-Pacific sunt în creștere / Toate acestea sunt rezultatul prăbușirii Uniunii Sovietice

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a afirmat că riscurile de destabilizare a întregii regiuni Asia-Pacific sunt în creștere și a acuzat Occidentul că „elaborează scenarii pentru incitarea unor noi conflicte” în Comunitatea Statelor Independente, organizația formată din 9 dintre cele 15 foste republici ale URSS, potrivit Pravda.

„Știm că Occidentul elaborează scenarii pentru incitarea unor noi conflicte în spațiul CSI. Avem deja destule. Este suficient să ne uităm la ceea ce se întâmplă acum între Rusia și Ucraina, la ceea ce se întâmplă la granițele unor alte țări din CSI”, a declarat Putin în timpul unei întâlniri cu șefii delegațiilor Conferinței șefilor agențiilor de securitate și serviciilor de informații din țările CSI.

„Bineînțeles, toate acestea sunt rezultatul prăbușirii Uniunii Sovietice. Dar riscurile de destabilizare sunt în continuare în creștere, inclusiv riscurile de destabilizare a întregii regiuni Asia-Pacific”, a spus el.

Putin a adăugat că serviciile de informații din țările CSI „sunt în prima linie, în fruntea luptei împotriva celor mai periculoase amenințări”.

„Vă confruntați cu sarcini similare în multe privințe – să asigurați pacea și stabilitatea în țările dumneavoastră, să consolidați suveranitatea națională, să promovați cursul dezvoltării legăturilor de integrare”, a declarat președintele Federației Ruse.

În opinia sa, interacțiunea serviciilor de informații și a agențiilor de securitate joacă un rol important în rezolvarea acestor probleme.

Putin a susținut în repetate rânduri că prăbuşirea Uniunii Sovietice a fost „cea mai mare tragedie geopolitică a secolului al XX-lea”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

13 comentarii

 1. Toate astea sunt rezultatul unui bolnav psihic (world wide mafia man) …

 2. Tovarase tu ai destabilizat lumea intreaga, ai dus rusia inapoi cu 50 de ani si o arzi incontinuare ca un senil cu lozinci despre altii care fac rau. Ne ai finantat mizeria AUR, ai finantat partide extremiste in toata europa. Dar nu i nimic, de cazut ai sa cazi de nu te mai scoala nimeni si nimic, la fel si putregaiul de tara numit rusia, la fel si extremistii asa zisi patrioti finantati de gargaunii din capul tau. Moarte usoara, tovarase, sa l saluti pe ceasca din partea noastra, manca-v-ar viermii! Ps: sa nu uiti de tovarasu iliescu, e nerabdator si el sa l ungi sclav acolo in imparatia zmoalei!

  • Ilie, e bine un Europa? Ce căutați aici??? Stați ba în rusia voastră, ca nu va duce nimeni dorul!

 3. „Este suficient să ne uităm la ceea ce se întâmplă acum între Rusia și Ucraina” …
  Pai daca stateai acasa nu se intampla nimic. Dar prea mult visai la Petru cel Mare si gloria bocancului bolsevic.

 4. Sa se destabilizeze cat mai mult. Ca si in Europa de est o duzina de tari au fost destabilizate, tinute in subdezvoltare, napadite de cancerul dictaturii, ciuntite teritorial.

 5. Taiwanul. va ataca RPC cu ajutorul USA

 6. Du-te la spital…..amaratule.

 7. Barbatii din Daghestan sunt chemati toti la razboi, zice o alta stire. Si daca vrea careva sa puna de razmerita in Dagheshtan, nu-i ramane decat sa scoata in strada femeile inarmate cu tigai…

 8. Daca individul si-a repetat mantra cu tragedia geopolitica din 90 incoace, inseamna ca nu prea a dormit in ultimii 30 ani. Dar este o mantra ce circula in toata lumea comunista in prezent. Probabil ca la temelia Romei III sta acest crez si avem de-a face cu o religie. Nu e razboi pentru ca e un fel de cruciada fara cruce, cu secera.

 9. Aşa e tataie Putinică, Stalin trebuia să nu crape, ca să nu i se aplece!