G4Media.ro

Putin: Decizia de a interveni militar în Ucraina a fost foarte ”dificilă”…

sursa foto: Twitter/ ВОЇНИ УКРАЇНИ

Putin: Decizia de a interveni militar în Ucraina a fost foarte ”dificilă” / Susține că nu va introduce legea marțială

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat sâmbătă că decizia de a interveni militar în Ucraina a fost foarte ”dificilă”, relatează Agerpres, care citează EFE.

”Am spus acest lucru la începutul operaţiunii şi am spus-o înainte de a se lua această decizie. O decizie dificilă, fără îndoială”, a declarat Putin, într-o întâlnire cu însoţitoarele de zbor ale companiilor aeriene ruse, transmisă de televiziunea publică.

Vladimir Putin a mai spus că totul decurge conform planului în Ucraina şi că armata rusă îşi va îndeplini obiectivele în cadrul ”operaţiunii militare speciale”, aşa cum numeşte el invazia militară în Ucraina, consemnează şi Reuters.

Totodată, potrivit AFP, el a afirmat că Rusia nu intenţionează să introducă legea marţială, pe fondul zvonurilor persistente privind o astfel de măsură din cauza conflictului din Ucraina.

”Legea marţială este pusă în aplicare (…) în caz de agresiune, în special în regiunile în care au loc lupte. Noi nu avem o astfel de situaţie şi sper că nu va interveni”, a spus el, întrebat de angajaţi ai companiei aeriene ruse Aeroflot.

Referindu-se la sancţiunile occidentale împotriva Rusiei, Putin a spus că acestea sunt asemănătoare unei declaraţii de război. El a apărat invazia Rusiei în Ucraina, afirmând că Moscova trebuie să apere vorbitorii ruşi din estul Ucrainei, precum şi propriile interese.

Liderul de la Kremlin a spus că Rusia doreşte ca Ucraina să fie „demilitarizată”, „denazificată” şi că Ucraina ar trebui să aibă un statut neutru.

sursa foto: Twitter/ ВОЇНИ УКРАЇНИ

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Le-a spus stewardeselor și că vor trebui să-și schimbe meseria?
    Tocmai acum când le-au închis și videochatul…
    Direct de la servit masa in avionul aeroflot la servit vodka in bodegi.

  2. Nu introduce pedeapsa capitala inca.

  3. a fost greu, dar la tembel nu-i trebuie mult timp. va sfirsi la Haga