G4Media.ro

Putin compară lupta împotriva Ucrainei cu victoria asupra Germaniei naziste

Sursa foto: Twitter / President of Russia

Putin compară lupta împotriva Ucrainei cu victoria asupra Germaniei naziste

Președintele rus Vladimir Putin a comparat lupta de astăzi împotriva Ucrainei și a aliaților săi occidentali cu victoria Rusiei împotriva Germaniei naziste în cel de-al Doilea Război Mondial, într-un discurs care a marcat 80 de ani de la bătălia decisivă de la Stalingrad, relatează The Guardian.

Putin a declarat că Rusia este sigură că va fi victorioasă în Ucraina, așa cum a fost și în urmă cu 80 de ani.

El a spus că Rusia se confruntă din nou cu Germania, criticând promisiunea Berlinului de a livra tancuri Leopard 2 pentru a sprijini Ucraina pe câmpul de luptă.

Experții au declarat că o parte din motivul pentru care Berlinul a ezitat inițial să furnizeze tancuri Ucrainei a fost perspectiva ca tancurile germane să se lupte din nou cu soldații ruși pe câmpul de luptă și dacă acest lucru ar putea fi folosit ca propagandă în Rusia.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

14 comentarii

 1. Rusia e acum Germania nazistă.

 2. Putin blocat în anii 50. Rusia a pierdut 100.000 de soldați să cucerească o zonă de 20 km pătrați. În ritmul ăsta le trebuie vreo 5.000.000 de soldați sacrificați să cucerească Ucraina. E scump dar e un preț pe care Putin e dispus să-l plătească 🤭.

  • Nu plateste bre nici un pret mare, aia care vin in saci nu sunt veri cu el sau cu gimnasta ori cu mustață Peskov. Mor, asta e, soarta. Ruzzia isi permite sa trimită la moarte sigură 1 milion de mujici.

 3. Daca va intrebati de ce iata raspunsul:
  – e singur lucru pe care tiranii care s-au succedat la conducerea Rusiei l-au facut, si in consecinta, singura tema de propaganda pe care o pot folosi!

  Faptul ca acuma ei sunt cei care isi propun sa supuna popoare prin teroare si invazie, absolut nesemnificativ pentru aceasta dictatura.
  Nu conteaza ce incerci sa faci, conteaza cum manipulezi narodul pentru a-ti atinge scopul!

 4. Nu conteaza ce iti propui sa faci, conteaza cum manipulezi narodul pentru a obtine acel rezultat!

 5. Da, clar lupta împotriva Germaniei, foștilor aliați (Anglia, SUA, Australia, Canada), împotriva Japoniei, a întregii Europe, împotriva fostelor republici sovietice. De fapt e mai simplu sa explice care sunt aliații: Iran și Coreea de Nord

  • De fapt, sunt 3 poluri: NATO, Rusia/Iran/Coreea de Nord+eventual (China, India) si restul de tari nealiniate. Sunt 54 tari contra Rusiei si restul de peste 140 care nu se implica si nu aplica nicio restrictie.

  • Numai visati la China, aia va cuceresc si va cumpara la kilogram 👍

  • @hmmm ești simpatic. Alea 140 de tari , China și India au luptat în WWII de partea cuiva ? Cine a luptat mai împotriva Germaniei naziste ? Ca dacă le numeri, îți ajung degetele de la 1 mâna. Ei afla ca acum împotriva Rusiei Naziste lupta vreo 50 de tari. E ceva , nu ?

 6. Care victorie? Aia adusa de iarna cand erau incercuiti si vai de ei?

 7. impotriva Germaniei naziste s-au aliat multe tari. Acum multe tari s-au aliat impotriva Rusiei. De grozavi ce-or fi rusii

 8. Nu mai credeți tot ce minte presa (că și cu covid-ul). Rusia nu va fi învinsă, iar pe Zelenski îl va gâtui americanii.

  • Nici Ucraina si nici Rusia nu vor invinge sau vor fi invinse. Cand cifra de afaceri (armament) va fi destul de mare (+45% acum) vs posibilitatea utilizarii rachetelor cu incarcaturi nucleare, se va face pace instantaneu.
   Deocamdata doar se bat cu pumnii, in cateva sate si orasele. Rusia nu (mai) ataca Ucraina intreaga, ci doar partea Donetsk/Lugansk. Ucraina se apara acolo, ptr ca nu vrea sa renunte la ele, ca de aceea le-a si bombardat din 2014 incoace.