G4Media.ro

Putin a primit un vaccin experimental cu administrare nazală împotriva COVID-19

Sursa Foto: Kremlin.ru

Putin a primit un vaccin experimental cu administrare nazală împotriva COVID-19

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat că a luat parte la testele pentru un vaccin împotriva COVID-19 cu administrare nazală, transmite BBC, citat de Rador.

El le-a spus membrilor guvernului său că a participat la un studiu pentru vaccinul sub formă de pudră, administrat prin inhalare nazală, la scurt timp după ce a primit a doua doză a vaccinului rusesc Sputnik V.

Chiar dacă Rusia are mai multe vaccinuri pe care le-a fabricat ea însăși, doar 36,7% din populație este complet vaccinată, potrivit site-ului Gogov, care urmărește datele din pandemie.

Președintele Putin, care spune că se opune vaccinării obligatorii universale, a susținut totuși măsurile luate în unele regiuni pentru anumite categorii de oameni.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Iar romanii se sperie de vaccinuri certificate 😀 Care na ei tot le cred necertificate din cauza propagandei de circula.

    • Nu ba. Romanii nu vor sa se injecteze atâta timp cât sunt perfect sănătoși și respectă regulile sanitare impuse cât și distanțarea socială . Al dracu ce greu e sa înțelegi de ce nu vor sa se înțepe multi dintre români

  2. Nu ba. Romanii nu vor sa se injecteze atâta timp cât sunt perfect sănătoși și respectă regulile sanitare impuse cât și distanțarea socială . Al dracu ce greu e sa înțelegi de ce nu vor sa se înțepe multi dintre români

  3. Sigur. A primit un vaccin pe nas si o vodca pe partea cealaltă, pe la ieșire.

  4. Apa de mare!!! Avea nasu ‘n fundat!!

  5. „Infundat”

  6. E clar… Dacă și Putler recunoaște că trage pe nas…