G4Media.ro

Purtarea măştii obligatorie de luni pentru toţi francezii, începând de la vârsta…

sursa foto: Pexels/ Rafael Guimanares

Purtarea măştii obligatorie de luni pentru toţi francezii, începând de la vârsta de 6 ani, în locurile publice

Obligativitatea purtării măştii de protecţie în locurile publice va fi valabilă pentru toţi francezii care au cel puţin 6 ani, începând de luni, conform uni decret, informează AFP, preluată de News.ro.

Astfel, copiii cu vârsta de cel puţin 6 ani vor fi nevoiţi să poarte mască în locurile care primesc public, în transportul public, în incintele sportive şi în lăcaşurile de cult.

În departamentele pentru care prefecţii au decis că este obligatorie purtarea măştii în aer liber, această obligaţie va fi valabilă şi pentru copiii de cel puţin 6 ani.

Până acum obligaţia era valabilă pentru francezii cu vârsta de cel puţin 11 ani.

sursa foto: Pexels

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

 1. Masca nu protejeaza cum nici chilotii nu-ti ascund flatulenta puturoasa. De ce botnita pe bot? Nu sunt vaccinati? N-au scapat cu vaccinul? Botnita pe botul pansat cu ea e semnul obedientei,daca n-o poarta oile pe strada,uita ca e plandemie! Ati poluat oceanele cu mastile voastre,120 de miliarde de masti de plastic aruncate in natura,oficial,noroc c-ati interzis betisoarele de urechi din plastic si le-ati facut din hartie.

  • Masca protejează pe ceilalți de picăturile de scuipat, etc. – nu pe purtător.
   Asa cum se știa de la început vaccinații anti-covid răspândesc boala, deci are logica sa poate masca ca toată lumea si sa nu aibă nici un privilegiu in public pentru ca pot fi sursa de infecție.

  • Si in aeri liber protejeaza? In Egipt habar n-au aia de masca si nici de covrig,doar romanii o purtau pana au inceput sa rada de ei!

  • Purtatul măștii reduce cu 53% in riscul de a contracta virusul iar persoanele vaccinate transmit cu până la 65% transmiterea virusului, conform studiilor de specialitate. Degeaba va străduiți să dezinformați, realitatea va contrazice și tot ce contează sunt informațiile științifice nu părerile neavizate.

  • @Draggy,”Măștile de cârpă nu sunt decât o decorație facială. N-ai ce face cu ele pentru Omicron.” a spus analistul medical al CNN, dr Leana Wen, doctor de urgență și profesor asociat de Sănătate Publică și Management la Universitatea George Washington.” Mukti au zis asta,inclusiv Fauci la inceput,au zis o groaza de experti ca NU protejeaza,ca virusul e mult prea mic ai mai rau faci cu o carpa uda la gura. Canta la alta masa,propagandis.tule.

  • Diferența dintre ce spuneți dvs și ceea ce spun cu adevărat experții, nu ceea ce scoateți dvs din context si răstălmăciți, e ca dvs bateți câmpii. Toată lumea vede că sunteți rău intenționat și vorbiți aiurea.

 2. Dar de ce nu il ascultati pe Domn „Doctor caLACHE”