G4Media.ro

PSD: Vom respecta deciziile luate de domnul Chesnoiu

Foto: InquamPhotos / George Călin

PSD: Vom respecta deciziile luate de domnul Chesnoiu

PSD anunță într-un comunicat de presă că repectă deciziile lui Adrian Chesnoiu de a demisiona din funcția de ministru al Agriculturii după ce DNA l-a acuzat de abuz în serviciu.

Comunicatul PSD:

Așa cum a anunțat deja, ministrul Adrian Chesnoiu dorește ca instituțiile abilitate să facă cercetările necesare pentru eliminarea oricăror suspiciuni cu privire la activitatea sa. În acest sens, domnul Chesnoiu solicită „tuturor deputaților din toate partidele vot pentru ridicarea imunității parlamentare”.
De asemenea, Adrian Chesnoiu a luat decizia de a se retrage din funcția de ministru și de a se suspenda din Partidul Social Democrat.
PSD consideră că pe durata întregului mandat de ministru, domnul Chesnoiu și-a îndeplinit sarcinile în mod profesionist și cu integritate, fiind unul dintre cei mai eficienți membri ai actualului guvern.
PSD va respecta deciziile luate de domnul Chesnoiu. Conduita onorabilă a acestuia, de a se retrage prompt din toate funcțiile deținute în Guvern și în partid, va permite instituțiilor abilitate să facă cercetările necesare cât mai rapid, pentru a înlătura astfel orice suspiciune asupra activității sale.

Foto: InquamPhotos / George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Chesnoiu are o bila alba si e de apreciat . Ciuca inca pune piedici sa nu fie evaluata lucrarea de doctorat.

  2. Domnul Chesnoiu arata macar ca are onoare

  3. tov ciociolacu : isi fac de cap in continuare bagabontii tai! pardon…cadrele partidului. cu hahalere din astea vrea peeeeeseeeeedeeeee sa faca ceva trainic si serios in romanikk?!

  4. @nikiyayo : omul asta nu are onoare (DEX : INTEGRITATE MORALA…CORECTITUDINE…CINSTE…!!!!!!). un ins numit ministru trebuie sa fie cu capul doar la problemele infinite din ministerul lui. daca ajungi in varful stirului si faci ce zice dna ca a facut ministrul asta inseamna CA ESTI UN GOLAN. ne da pe spate gestul demisiei? pai ce trebuia sa faca mangafaua cand se cere RIDICAREA IMUNITATII?! DUPA MINE GESTUL LUI NU ARE NICI O LEGATURA CU ONOAREA. cu oroarea da!

  5. Tovarășul Chesoiu de la 2 și un sfert a auzit de demisie?! Minuneeeee

  6. Mai e exista o varianta? Sa-l țină ministru cu forța?🤑