G4Media.ro

PSD somează Guvernul să prezinte în cel mai scurt timp planul de…

PSD somează Guvernul să prezinte în cel mai scurt timp planul de măsuri privind testarea de Covid în unitățile de învățământ

Partidul Social Democrat cere Guvernului să se pronunţe dacă mai are în vedere organizarea testării de COVID în unităţile de învăţământ sau dacă a renunţat cu totul la această abordare.

„Având în vedere avertismentele specialiştilor privind iminenţa valului patru al pandemiei, precum şi dezastrul din Educaţie cauzat de perioada nepermis de lungă în care şcolile au fost închise, este absolut necesar ca noul an şcolar să fie pregătit din timp, astfel încât cursurile să se desfăşoare cu prezenţă fizică, în condiţii de siguranţă”, se precizează în comunicatul transmis de social-democrați.

Aceștia  subliniază că „România nu îşi mai permite să rateze un nou an şcolar din cauza deciziilor haotice şi a certurilor din coaliţia de guvernare cu privire la tipul testelor anti-COVID care să fie folosite în sistemul de învăţământ”.

„Este absolut necesar ca Guvernul să prezinte public, în cel mai scurt timp, ce decizie a luat în această privinţă şi ce măsuri va întreprinde în perioada de vacanţă pentru organizarea testării în unităţile de învăţământ, după modelul celorlalte state europene”, se arată în comunicatul PSD, conform Agerpres.

sursa foto: Pixabay.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Parcă șobolanii roșii nu erau așa cretini sub Draknetti….

  2. sa nu se accepte cadrele din invatamant si personal auxiliar nevaccinati, sa nu se accepte copii fara parinti vaccinati.

    simplu, am inchis si nebunia asta, vrei sa ai copii la scoala te vaccinezi.

  3. Să testeze cu ce? Că părinții nu vor cu bețișor în nas că le scoate creierul la copilași. Chiar și pentru testul destul de îndoielnic cu salivă e nevoie de acordul părinților care ori nu vine ori nu vine la timp. Despre vaccinare ce să vorbim. Nu vrem să ne injecteze copiii cu substanțe periculoase! Ăsta e răspunsul general. Când vine cârcolacul delta în școlile românești vor fi infectării pe bandă rulantă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.