G4Media.ro

PSD și-a desemnat candidatul la primăria Bacău: fostul ministru al Transporturilor, Lucian…

PSD și-a desemnat candidatul la primăria Bacău: fostul ministru al Transporturilor, Lucian Șova

Liderul organizaţiei PSD Bacău, europarlamentarul Dragoş Benea, a anunţat sâmbătă într-o şedinţă deschisă a organizaţiei municipale că fostul ministru al Transporturilor, Lucian Şova, va fi candidatul, din partea social-democraţilor băcăuani la funcţia de primar al oraşului de pe Bistriţa.

„Eu încă nu m-am spovedit, dar cred că trebuie să ne spovedim între noi, membri ai organizaţiei”, a spus Dragoş Benea, la şedinţa PSD.

Chiar dacă a câştigat alegerile în 2016, prin Cosmin Necula, PSD Bacău l-a dat afara din partid pe actualul primar, din cauza deselor conflicte între acesta şi Dragoş Benea, pe chestiuni de influenţă în partid, nesubordonare, lipsă cronică de realizări în Bacău. Astfel încât Dragoş Benea a căutat un alt nume care să corespundă liniei si punctului sau de vedere: „Am pus preţ prea mult pe tinereţe, pe dorinta de a mulţumi pe toată lumea”, a spus în sedinţa amintită, declarând apoi pentru G4Media că „Lucian Şova este o variantă responsabilă de care Bacăul are nevoie”.
Fostul prefect, Valentin Ivancea, este candidatul PSD Bacău la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, după ce actualul preşedinte, Sorin Braşoveanu a refuzat, din motive personale, să mai candideze pentru un nou mandat.
Între Șova și Benea există o veche legătură, fiica fostului ministru, Ilinca Şova, fiind angajată asistentă la cabinetul europarlamentarului Benea. Ca ministru, Lucian Șova a sprijinit serios Aeroportul „George Enescu” din Bacău și a susținut că Autostrada Braşov – Bacău – Iaşi este cea mai bună soluție pentru regiune.
Foto: Lucian Șova (Sursa: G4Media.ro)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Un papa lapte care nu a reusit sa urneasca cu un mm proiectul autostrazii Moldova, si asta cred ca trebuia s-o intrebe pe Veorica daca il lasa la baie.

    • Bun pentru bacau…bun pentru moldova. Iaca ca bacaul nu zaboveste. Scoate primari in prostie.

  2. Supeeeeerrrrr!!!!!
    Sigur câștigă ! Dacă mai aveți așa personaje pesediste, haideți cu ele la înaintare!
    O sugestie: carmen dan la primaria Videle????
    PS: numai mie mi se pare ca pesediștii își dau cu tesla undeva???????

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.