G4Media.ro

PSD îi dă replica purtătorului de cuvânt al PNL, după atacul la…

PSD îi dă replica purtătorului de cuvânt al PNL, după atacul la adresa lui Rafila: Domnul Stroe este cel mai bun epidemiolog dintre sportivii în şort / Vorbeşte de funie în casa spânzuratului

PSD, prin vocea purtătorului de cuvânt Radu Ştefan Oprea, i-a răspuns, joi, liberalului Ionuţ Stroe, care îl criticase pe ministrul PSD al Sănătăţii, Alexandru Rafila, pentru modul în care a gestionat valul 5 al pandemiei. „Dacă domnul Ionuţ Stroe nu cunoaşte măsurile luate până acum de ministrul Sănătăţii pentru prevenirea spitalizărilor şi deceselor COVID asta înseamnă că ori este preocupat mai mult de noile tendinţe în materie de vestimentaţie sportivă, fie pur şi simplu nu înţelege nimic din ceea ce se întâmplă”, a transmis social-democratul pe Facebook, precizând că acesta „vorbeşte de funie în casa spânzuratului, ţinând cont de modul în care PNL a gestionat valul 4 al pandemiei”.

”Domnul Stroe (PNL) este cel mai bun epidemiolog dintre sportivii în şort. Doar aşa se explică criticile total nefondate lansate de purtătorul de cuvânt al PNL în încercarea de a acoperi scandalul facturilor la energie care se află în răspunderea directă a ministrului PNL, Virgil Popescu. Strategia domnului Stroe este, însă, una extrem de proastă pentru că exact azi a fost aprobată înfiinţarea centrelor de evaluare COVID. Cum să acuzi pe cineva că nu face nimic, exact în ziua în care se face ceva foarte concret!?”, a scris în mesaj senatorul Radu Ştefan Oprea, purtător de cuvânt al PSD, ca replică la afirmaţiile lui Ionuţ Stroe.

El mai afirmă că, ”dacă domnul Ionuţ Stroe nu cunoaşte măsurile luate până acum de ministrul Sănătăţii pentru prevenirea spitalizărilor şi deceselor COVID asta înseamnă că ori este preocupat mai mult de noile tendinţe în materie de vestimentaţie sportivă, fie pur şi simplu nu înţelege nimic din ceea ce se întâmplă”.

”Toată lumea ştie că ministrul Rafila a făcut deja în câteva săptămâni, lucruri importante pe care predecesorii săi nu le-au făcut în cei doi ani de la declanşarea pandemiei. Pe lângă înfiinţarea centrelor de evaluare, a fost crescută capacitatea de testare prin implicarea medicilor de familie şi a farmaciilor în activitatea de testare COVID, precum şi aprobarea medicamentelor antivirale pentru tratarea COVID-19 în formele sale incipiente”, a precizat Radu Ştefan Oprea.

Social-democratul arată că, ”în ce priveşte măsurile de relaxare introduse la finalul anului trecut, domnul Stroe vorbeşte de funie în casa spânzuratului”.

”Spre deosebire de relaxările decise pe creşterea valului 4 doar pentru ca PNL să-şi poată face congres, ministrul Rafila a luat decizii de relaxare doar atunci când numărul cazurilor era în descreştere”, a mai spus Oprea.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe l-a criticat, joi, într-un mesaj pe Facebook, pe ministrul Sănătăţii de la PSD, Alexandru Rafila, el întrebându-se ”cât de real mai este interesul Ministerului Sănătăţii pentru pandemie câtă vreme, înainte de sărbători, opţiunea din partea ministrului a fost să venim cu alte relaxări, ca şi cum nimic nu s-ar întâmpla, iar acum doar tace şi doar face unele informări”.

Liberalul aminteşte că PNL a impus certificatul verde la restaurante, mall-uri, la intrarea în instituţii, din acelaşi raţionament, protejarea sănătăţii oamenilor, iar aceste prevederi şi-au dovedit eficienţa.

Sursa: News.ro

Foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. A început iar țigăneala.

  • Perfect.

   Cat timp ei se cearta, noi castigam zile pretioase in care ne lasa in pace cu certificatul de sclav.
   Cel mai bun lucru pentru Romania acum ar fi o demisie/demitere a lui Rafila sau ruperea guvernului, sa fim siguri ca nu mai ajung la vreo intelegere pe tema asta.

  • Sa-l dea afara pe Rafila! Cu ministrii USR s-a putut. Hai, curaj, spargeti USL-ul, daca aveti sange in instalatie!

  • Asta e ceea ce urmariti dvs cu propaganda, vulnerabilizarea statului de drept si a democratiei, criza politica, economica.

 2. Corect ! Budăii PSD au mult mai mulți Doctori Docenti Savanți de Renume Mondial .

 3. asa trogloditilor, dati-va la gioale!

 4. Tin sa va reamintesc faptul ca PSD a depus o motiune de cenzura impotriva lui Vlad Voiculescu la nici doua luni de la investirea guvernului Catu PNL-USR-UDMR.
  Ce sa vezi? A cam trecut aceiasi perioada a guvernului PSD-PNL, iar ministrul Rafila nu o duce prea bine.
  Oare ce parere are domnule Rafila de ipocrizia asta care guverneaza PSD-ul?

 5. De la o vreme ,hoardele , incearca sa-l impaivaneze pe acest rafila , ca fiind geniul de care avem nevoie . El este geniul care trebuie ales presedinte ,premier sau altceva la care toata tara trebuie sa graviteze in jurul lui. El este geniul in microbiologie ,altul numai este pe tot globul , floșc . Cine este acest microb ? El este progenitura fostului calau stalinist , de la Arad , cel ce a omorat 20 de oameni ,dusmani ai poporului , ce a speriat si pe liderii comunisti de pe acele vremuri. Avand „origini sanatoase ” a terminat cu ” chiu cu vai” , facultatea de medicina ,fiind un mediocru. A se vedea si pe Sorin Oprescu , copia fidela a lui rafila . Baiat de nomenclaturist, fac. MEDICINA , slab profesionist ,mediocru, sa lasat de medicina si sa apucat de politica ,adica de furat, etc. etc…..
  Ce caracter poti sa ai sa renunti la medicina si sa te apuci de mizeria de politica ?!

 6. Au început Hoții sa se certe, asta e de bine, grăbim puțin anticipatele și scăpăm in primul rand de trădătorul Mujannis.