G4Media.ro

PSD depune solicitarea de înființare a unei comisii parlamentare de anchetă privind…

PSD depune solicitarea de înființare a unei comisii parlamentare de anchetă privind o posibilă falsificare a datelor despre pandemie

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că Biroul Permanent Național a decis, luni, depunerea solicitării privind înființarea unei comisii de anchetă parlamentare care privește „falsificarea datelor pandemiei”.

„Pandemia este o problemă de siguranță națională, iar difuzarea de informații false pe această temă este extrem de gravă și penală. Sper ca USR să nu închidă ideea de transparență și să voteze înființarea acestei comisii: Altfel, USR este părtaș la aceste falsificări”, a declarat Ciolacu.

Întrebat despre ce date este vorba, Ciolacu a spus că „s-au falsificat date ca să se poată ține alegerile în România”, iar comisia de anchetă va analiza și postarea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

„Primul care a sesizat că au fost falsificate datele, a fost ministrul sănătății”, a spus Ciolacu.

Președintele PSD a spus că, în prezent, „este o lipsă de transparență totală” și că, din cauză că nu se fac testări nu se cunoaște, de fapt, „adevărul”.

„Sunt ferm convins că această comisie de anchetă va afla adevărul”, a spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu a declarat, miercurea trecută, că va cere înființarea unei comisii speciale de anchetă în Parlament și a acuzat Guvernul Orban de „măsluirea cu premeditare a datelor pandemiei”. Ciolacu a mia spus că „răfuiala din Guvern dintre USR și PNL” arată că „datele pandemiei sunt falsificate în funcție de interesele lor electorale”.

Liderul PSD s-a referit la schimbul de replici dintre ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și fostul ministru al muncii, Violeta Alexandru pe tema datelor despre numărul de infectări. ”Cifrele sunt altele”, a declarat recent Voiculescu, iar Alexandru i-a replicat că astfel de afirmații ”sporesc îngrijorarea”.

sursa foto: Inquam Photos/ George Calin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Fmmpsd trecut în ilegalitate, membrii de vază arestați și averile confiscate. E singura soluție ca românia(țară de hoți și curve) să aibă o șansă pt redresare. În continuare pădurile sunt defrisate fără milă, apele,aerul și solul poluate în exces iar fmmpsd se luptă doar să pună bețe în roate(și așa destul de pătrate) guvernului și celor care încearcă să facă ceva mai bine decât ei.

  2. Am înregistrat-o, nu se aprobă!

  3. Bai Ciumpalacule, hotaraste-te odata, ori e pandemie, ori nu e.