G4Media.ro

PSD decide miercuri, în şedinţa conducerii, noul ministru al Agriculturii: Preşedintele comisiei…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

PSD decide miercuri, în şedinţa conducerii, noul ministru al Agriculturii: Preşedintele comisiei de agricultură din Camera Deputaţilor, Florin-Ionuţ Barbu, Daniel Butănoiu, Petre Daea, printre propuneri

PSD decide miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, cine va fi noul ministru al Agriculturii, după demisia lui Adrian Chesnoiu, în urma cererii DNA de ridicare a imunităţii parlamentare, pentru trafic de influenţă. Potrivit unor surse din PSD, printre numele vehiculate se află actualul preşedinte al comisiei de Agricultură, deputatul Florin-Ionuţ Barbu, Daniel Butănoiu sau Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii din perioada Dragnea, relatează News.ro.

Şanse mari să ajungă ministru al Agriculturii le are preşedintele comisiei de agricultură din Camera Deputaţilor, deputatul de Olt Florin-Ionuţ Barbu, care este propunerea filialei Olt a PSD, condusă de Paul Stănescu.

Alte nume vehioculate sunt Daniel Butănoiu, dar şi fostul ministru al Agriculturii din epoca Dragnea, Petre Daea, care ar fi dorit de unii lideri din PSD.

Liderul PSD Marcel Ciolacu declara, după şedinţa conducerii PSD, că până în Consiliul Naţional vor veni cu o propunere de ministru al Agriculturii şi a menţionat că propunerile nu se fac pe organizaţiile judeţene, ci vor căuta un profesionist.

Liderul PSD afirma că partidul pe care îl conduce are cinci sau şase variante pentru funcţia de ministru al Agriculturii – rămasă vacantă după demisia lui Adrian Chesnoiu, aflat în vizorul DNA – el afirmând că Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii pe vremea când social-democraţii erau conduşi de Liviu Dragnea, a fost propus de unii colegi pentru acest post.

Postul de ministru al Agriculturii a fost vacantat după demisia lui Adrian Chesnoiu din funcţie. Demisia ministrului a venit după ce DNA a cerut Camerei Deputaţilor să ridice imunitatea acestuia, acuzat de abuz în serviciu la presupusa trucare a unui concurs.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. Guvernul asta il merita pe Daea !

 2. gresit, nu se decide nici un ministru, se decide defapt ale cui neamuri si ale cui rubedenii au banii publici din agricultura!

 3. Petre Daea este bun ! Vrea sa faca Irigatii la Agricultura ! Dar ar trebui sa faca si Piete de Stat cu Taxa de 5 lei pe Taraba pe Zi , pentru Tarani , in toata Tara . In actualitate sunt Piete , sunt Privatizate , dar Taxele sunt mari de 100 de lei pe zi , Taxa pe Taraba . Iar Taranii trebuiesc sa vanda de minimun 200 de lei pe zi din care 100 de lei pe zi este Taxa pe Taraba . De aceea la Piata sunt Preturi asa de mari , ca Pietele sunt Privatizate , din care costa Gunoiul , Salariile pentru Badigarzi .

 4. Petre Daea este Bun ! Ar trebui sa infiinteze Pietze de Stat in toata Tzara , cu Taxa pe Taraba de 5 lei pe Zi , si v-or scadea Preturile din Pietze , ca v-or veni foarte multi Tzarani in Pietze , cu multa Marfa !

 5. Daea nu e ăla care be.lea berbecul împreună cu Livache și care a angajat-o pe fie-sa in funcția de „fata tatii” ?
  PSD, să le verificați cunoștințele in „Arta Furăciunii”, să nu riscați cu vreun candidat care nu stăpânește mișcările de prestidigitație !

 6. @scara,cu prestidigitatie le-ai dat sah mat la Ciolacu si restul psd.

 7. Până când nu se vor elimina samsarii pe linia de aprovizionare și desfacere,degeaba vă chinuiți!cu producători,șefi de piețe și cei din primărie câte da cerficate de producător în funcție de teanc!!!

 8. Te doare mintea ,Petre Daea .
  Un Dinozaur Comunist .
  De fapt e PSD urmașii urmașilor Comunismului .

 9. Piata Obor este Privatizata pe timp de 50 de ani , pana in Anul 2060 . In Piata Obor este Taxa mare de Taraba de 100 de lei pe zi . Taxa pe Taraba pe luna costa 3000 de lei , de aceea sunt Preturile Mari in Piata Obor din Bucuresti . Asteptati pana in Anul 2060 , pana cand in Anul 2061 , Piata Obor va fi de Stat , si Preturile in Anul 2061 vor fi mai mici in Piata Obor din Bucuresti . Poate doar Nepotii de Astazi , sa apuce Preturi mai mici in Piata Obor din Bucuresti .

 10. Problema este sa nu se faca Taxa pe Taraba in Piata Obor de 200 de lei pe zi , ca atunci este foarte greu pentru Comercianti sa-si scoata pe zi 200 de lei , pentru Plata Taxei de Taraba , plus ce mai castiga . O sa fie foarte greu pentru Vanzatoarele de Marar si Patrunjel cu 1 leu , care nu-si scot 200 de lei pe zi , pentru Plata Taxei pe Taraba . Si totusi va fi inevitabil in viitor ca vor creste si Taxele pe Taraba , si va fi din ce in ce mai greu si pentru Comercianti .

 11. Daea. Alti „specialisti” nu aveti?