G4Media.ro

VIDEO Protest la Botoșani, din cauza drumurilor proaste: Oameni buni, nu mai…

Sursa Foto: Facebook

VIDEO Protest la Botoșani, din cauza drumurilor proaste: Oameni buni, nu mai fiți eroi pe Facebook. Este timpul să ieșiți în stradă

Ora 10.35: La Botoșani s-au strâns în fața prefecturii câteva sute de persoane. Protestul e organizat de Botoșani Civic, Împreună pentru A8 și susținut de Reset.

Foto: Reset Iași

La Botoșani va avea loc vineri un nou miting de protest față de starea infrastructurii din județul Botoșani, la care sunt așteptate să participe peste 2000 de persoane. Protestul va începe la ora 9.00 la Poligonul ACR din municipiul Botoșani. De acolo, la ora 09.30 vor porni în marș auto pe traseul: ACR – str. Pacea – str. Sucevei – Calea Națională – str. Cuza Vodă – Piața Revoluției, unde va avea loc mitingul pentru infrastructura județului Botoșani.

Anunțul organizatorilor postat pe Facebook:

  • ”Botoșaniul are nevoie de infrastructură, drumuri naționale, drumuri județene, drumuri expres, cerem aplicarea imediată a măsurilor asumate de către guvern și autoritățile locale, implementarea de urgență a unei strategii la nivel guvernamental in vederea constructiilor de drumuri judetene, nationale si europene, in Moldova, proiect care trebuie sustinut de actualul si viitoarele guverne, pe termen lung până la constructia autostrazii A 7 și A 8 ! S.O.S Infrastuctura Moldovei !”

Organizatorii Cristian Andrioaei și Daniel Câșlariu susțin că au obținut sprijinul principalelor grupuri civice din țară. ”Oameni buni, nu mai fiți eroi pe Facebook. Este timpul să ieșiți în stradă. Este timpul că noi, cei din Moldova, nu mai suntem bătaia de joc a nimănui”, a declarat Dan Câșlariu, citat de botoșaninews.ro.

Inițial era vorba doar despre un protest legat de starea jalnică în care se află drumul strategic județean din partea de est, dar s-a ajuns să se protesteze și față de lipsa de medicamente din spitale, dar și față de starea deplorabilă a tramvaielor din municipiul Botoșani.

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Unde duc drumurile alea din Botoșani?
    De acolo doar se „iese”…

  2. Cel care intraba unde duc drumurile, si noi platim taxe si daca nu le platesc e vai ,dar ei ca nu -si fac datoria sunt niste corupti si cu o pregatire intelectuala josnica plagiati si nepotisme, rusine

  3. suntem impotriva acestor proteste pentru drumuri bune si in botosani . noi votam psd ca sa faca drumuri bune doar la juveti ca ei e smecheri .asa ca voi la munca si ciocul mic . hai pa !