G4Media.ro

Protest împotriva agresiunii ruse din Ucraina, organizat sâmbătă la București

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Protest împotriva agresiunii ruse din Ucraina, organizat sâmbătă la București

Asociația „21 Decembrie 1989”, în colaborare cu profesoara Daria Kustanovici (originară din Harkov) organizează sâmbătă, 29 octombrie, începând cu ora 18, un nou protest autorizat împotriva agresiunii rusești ce se desfășoară la scară largă contra Ucrainei de peste 8 luni, potrivit unui comunicat de presă.

Manifestația va avea loc în Piața Universității din București, la borna „Kilometrul Zero al Democrației”, și se va intitula „Sprijiniți militar Ucraina până la victoria finală!”.

Organizația cere delimitarea totală, în plan diplomatic și economic, de Federația Rusă, inclusiv sistarea aprovizionării cu gaze de la Gazprom.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

10 comentarii

 1. Putin, omul pe care-l aperi, nu dă doi bani pe tine, nu valorezi nimic pentru el. De ce îl lași să te joace pe degete? De ce ești atât de slab?

 2. Se ține acest pseudomiting pt a ocupa piața ca nu cumva să ieșim la proteste impotriva conducerii, căci ieri au măcelărit justiția.
  Adio Schengen

 3. Dar de ieșit în stradă că tocmai vor scăpa de pușcării mii de corupți și infractori, nu (mai) ieșim?
  Dar de ieșit în stradă că s‐au dublat prețurile la combustibil, nu ieșim?
  Dar de ieșit în stradă că se triplează facturile la gaz și energie electrică, nu ieșim?

  • Nu mai zi asa ca vine baiatul ala si te acuza ca esti putinist…:))
   Iti spune el cum nu da Putin doi bani pe tine si de fapt UE si America sunt raiul pe pamant.

  • Compari UE cu haznaua ta, Rusia? În Rusia aveți antifurturi pe conservele de carne, fabricați mașini fără electronice și mașinile de spălat le furați din Ucraina, fiindcă voi n-aveți așa ceva în Rusia.

   Rusia e ultimul că**t din lume, dar rușii au gura cea mai mare, ca să intre p**a lui Putin, care-i trimite la moarte și ei îi mulțumesc, fiindcă sunt un popor slab.

  • Nici ca cele 11 hidrocentrale sunt blocate nu iesim, nici la vot nu mai iesim vreodata, sa fie furat Ruslan Zizin, ca asa merita astia ca el.

 4. De ce le place rușilor să fie trimiși la moarte sigură?

 5. Particip si eu.
  Din fața televizorului.

 6. Nu fiti tristi, se va aduna o turma de oi aduse cu autobuzele de catre onor Plt Adj de intendenta cu functia de PM(?!?) sa dea bine la presa platita din gros, sa dea pe sticla cum ca au fost zeci de mii
  Partenerii de guvernare participa cu expertiza , ca doar detin monopolul in domeniul plimbarii votantilor de colo-colo, poate ii duce si in turneu pe la manastiri intru marturisirea pacatelor, asa cum Madam Firea trimitea pensionarii in Grecia

 7. Foarte interesant. Dar proteste contra agresiunii Ucrainei impotriva Romaniei, cand se organizeaza? Ca iata ce zice Parlamentul Romaniei in Declaratia din 28 noiembrie 1991,
  publicata în MONITORUL OFICIAL nr. 243 din 29 noiembrie 1991. Ca Ucraina a gresat Romania. Si ca referendumul din 1991 prin care Ucraina a anexat Bucovina de Nord, Herta, Hotinul si Bugeacul este NUL.

  „1. Parlamentul României a luat cunoştinţa de hotărîrea autorităţilor de la Kiev de a organiza la 1 decembrie 1991 un referendum asupra independentei Republicii Ucraina.

  Avînd în vedere ca acest referendum ar urma să se desfăşoare şi pe teritoriile româneşti – Bucovina de Nord, Tinutul Herta, Tinutul Hotin, precum şi judeţele din sudul Basarabiei -, Parlamentul României declara solemn ca aceste teritorii au fost rupte din trupul tarii, iar Pactul Ribbentrop-Molotov a fost declarat nul şi neavenit, ab initio, de U.R.S.S. la 24 decembrie 1989 şi de Parlamentul României la 24 iunie 1991.

  3. Parlamentul României, declara solemn ca referendumul organizat de autorităţile de la Kiev în teritoriile româneşti încorporate cu forta în cadrul fostei U.R.S.S. – respectiv în Bucovina de Nord, Tinutul Herta, Tinutul Hotin, precum şi în judeţele din sudul Basarabiei – este nul şi neavenit, precum şi consecinţele acestuia”.

  Aceasta declaraţie a fost adoptată de Parlamentul României în şedinţa din 28 noiembrie 1991, cu unanimitate de voturi.