G4Media.ro

Protecția Consumatorilor Buzău: Au apărut consumatorii care nu plătesc – merg la…

Sursa foto: Pexels

Protecția Consumatorilor Buzău: Au apărut consumatorii care nu plătesc – merg la restaurant cu pliculețul cu păr, unghie sau muscă, mănâncă trei sferturi din porție și apoi pun din pliculeț ce trebuie

Comisarul şef adjunct al Protecției Consumatorilor Buzău, Cornelia Galer, a declarat, joi, că au apărut consumatorii care nu plătesc. Aceștia merg la restaurant cu pliculețul cu păr, unghie sau muscă, mănâncă trei sferturi din porție și apoi „pun din pliculeț ce trebuie”.

Cornelia Galer a spus că, deşi de cele mai multe ori sunt întemeiate reclamațiile, există persoane care folosesc acest instrument pentru a beneficia gratuit spre exemplu de o masă la restaurant.

„De regulă se dovedesc întemeiate aceste reclamaţii. Sunt şi unele neîntemeiate. Ca să înţelegem aşa cam ce se întâmplă în piaţă, s-a format deja o clasă de consumatori care trăiesc neplătind. Asta am constatat-o noi pe parcursul ultimilor ani de cercetări a reclamaţiilor, adică de regulă sunt persoane tinere care au asupra lor pliculeţe cu fir de păr, unghie, muscă, vierme sau mai ştiu eu ce, se duc în restaurante sau pe terase, comandă, mănâncă jumătate sau trei sferturi, pune acolo din pliculeţ ce trebuie, face poză, face reclamaţie”, a mai precizat Cornelia Galer, citată de Agerpres.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

  1. Cea mai respingătoare apucătură de a profita de o masă. Bleah

  2. Se mai mira careva ca suntem condusi de hoti? Poporul este bine reprezentat de clasa politica.

  3. De-aia in România trebuie inchis tot si emigrat. Să rămână doar buzații, specialii si pensionarii!

  4. Hoția romanului nu dispare, ci se perfecționează. Inventivitate in hoție. De-aia e el descurcăreț in orice împrejurare.

  5. ciolaci, ciuci, buzati, etc. in devenire; asa si-au facut ucenicia si predecesorii lor ajunsi in parlament, primarii, prefecturi, etc.(in general in statul esuat).

  6. Pute țara de gunoaie. Trebuie vamă pe Carpați si acces cu viză.