G4Media.ro

Proprietarul unui teren din zona Midia Năvodari, amendat cu 50.000 de lei…

sursa foto: G4Media

Proprietarul unui teren din zona Midia Năvodari, amendat cu 50.000 de lei pentru că acolo erau depozitate deşeuri / Pe teren se afla şi un utiliaj încărcat cu deşeuri din construcţii, iar firma care îl deţine a fost amendată cu 20.000 de lei

Proprietarul unui teren din zona Midia Năvodari a fost amendat cu 50.000 de lei de către Garda de Mediu Constanţa pentru că acolo erau depozitate deşeuri. De asemenea, pe terenul respectiv se afla şi un utilaj încărcat cu deşeuri din construcţii şi demolări, iar firma care îl deţine a primit două amenzi în valoare de 20.000 de lei.

Garda de Mediu a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că au fost stabilite măsuri pentru curăţarea terenului.

“Comisarii Gărzii Naţionale de Mediu Constanţa, împreună cu colegii detaşaţi de la Comisariatul Judeţean Suceava, au sancţionat proprietarul unui teren din zona Midia Năvodari cu amendă de 50.000 lei pentru neluarea măsurilor de prevenire a abandonării deşeurilor şi neasigurarea salubrizării proprietăţii. Au fost stabilite măsuri pentru curăţarea terenului, predarea şi transportul deşeurilor, cu respectarea prevederilor legale în domeniul gestionării deşeurilor”, se arată în comunicat.

De asemenea, pe terenul respectiv a fost identificat un autovehicul de mare tonaj încărcat cu deşeuri din construcţii şi demolări. Proprietarul mijlocului de transport, o societate comerciala, a primit două sancţiuni în valoare de 20.000 lei pentru încălcarea prevederilor legale privind transportul deşeurilor.

sursa: News.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter