G4Media.ro

Programele Rabla Clasic și Rabla Plus vor avea cel mai mare buget…

Programele Rabla Clasic și Rabla Plus vor avea cel mai mare buget de până acum, de peste 1,2 miliarde lei. Cu ce noutăți vin în acest an cele două programe

Programele Rabla Clasic și Rabla Plus vor avea anul acesta cel mai mare buget de până acum, de peste 1,2 miliarde lei, potrivit unui anunț al ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tanczos.

„Este prima dată când închidem anul precedent în luna ianuarie, când toate cererile depuse în cursul anului precedent vor fi analizate și aprobate până la finalul lunii ianuarie și vor intra în finanțare. 2022 va fi primul an când vom elimina posibililele întârzieri de la aprobare. Am etapizat programul astfel încât beneficiarii vor primi răspuns în maximum o lună”, a declarat ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tanczos, într-o conferință de presă.

Pentru a atinge obiectivul de a retrage cele 250.000 de rable până în 2026, Ministerul va da un bonus de casare de 12.000 lei în cazul în care beneficiarul va preda la casare 2 autoturisme mai vechi de 15 ani, va beneficia de primă de casare de 3.000 lei pentru mașini hibrid și 1.500 lei pentru emisii scăzute de CO2.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Bani dați aiurea să susținem consumul de combustibil fosil! Ar trebui ca rabla să fie doar pentru mașini electrice!