G4Media.ro

Profesor de liceu, cercetat după ce a fost acuzat că a agresat…

Sursa foto: Pixabay.com

Profesor de liceu, cercetat după ce a fost acuzat că a agresat sexual un elev de clasa a IX-a / A fost suspendat până la încheierea anchetei

Un profesor care predă agricultura la Liceul ”Ştefan D. Luchian” din Ștefănești, județul Botoșani, a fost suspendat din funcție după ce a fost acuzat de un elev de clasa a IX-a de agresiune sexuală, anunță Botoșăneanul.

Adolescentul le-a povestit părinților ce s-a întâmplat, iar aceștia au anunțat poliția, care a deschis un dosar.

”Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală. Urmează să stabilim cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta”, anunță IPJ Botoșani.

Dascălul l-ar fi chemat într-un birou pe elevul de 15 ani la o discuție, iar acolo l-ar fi îmbrățișat și l-ar fi sărutat pe obraz. Elevul a fost evaluat de psihologii de la Protecția Copilului, în prezența mamei sale.

Inspectoratul Școlar din Botoșani i-a suspendat contractul profesorului până la finalizarea anchetei.

Urmează ca Protecția Copilului să realizeze un raport de evaluare în urma căruia se va stabili concret dacă elevul a fost sau nu victima unui abuz.

Sursa foto: Pixabay.com

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Mușamalizați, tovarăși! Este vorba despre un tradițional membru al comunității noastre, deosebit de credincios. … ar fi fost mai simplu dacă nu era mediatizat cazul.

  2. Eu știu profesor de religie care si-o … cu o colega din clasă care la vremea aia avea 16 ani. Deci nu mă mai mira nimic in Românica.