G4Media.ro

Produse tradiționale ale micilor întreprinzători locali pot fi achiziționate și livrate, în…

Produse tradiționale ale micilor întreprinzători locali pot fi achiziționate și livrate, în toată țara, prin intermediul platformei magazinprodusdecluj.ro

Asociația Produs de Cluj (subordonată Consiliului Județean Cluj) își extinde la nivelul întregii țări serviciile platformei magazinprodusdecluj.ro, proiect creat pentru ca întreprinzătorii locali să își poată vinde produsele și în condițiile restricțiilor impuse de criza sanitară.

În urmă cu o lună, paltforma magazinprodusdecluj.ro era lansată pentru comercializarea produselor micilor întreprinzători locali, doar la nivelul județului Cluj. „Numărul de solicitări venite de la clienți din afara județului e din ce în ce mai mare, astfel că, începând cu săptămâna următoare, am decis să onorăm și comenzile venite din afara Clujului, și să facem livrări în întreaga țară”, se precizează în comunicatul de presă transmis de Asociația Produs de Cluj.

Doar în primele 30 de zile de la debutul acestui proiect a fost înregistrat un număr de circa 500 de clienți care au lansat comenzi în magazinul on-line, aceștia achiziționând peste 9.000 de produse tradiționale locale, proaspete și de calitate.

„Dacă în momentul demarării proiectului erau înscriși 16 producători, numărul acestora a crescut constant, astfel că, în magazinprodusdecluj.ro sunt acum disponibile articole provenind de la 23 de mici fermieri și oameni de afaceri clujeni, totalizând peste 100 de locuri de muncă. În curând, lor li se vor adăuga alții, din județ, dar și din țară, solicitările acestora fiind în așteptare”, se precizează în comunicatul de presă.

Pe platforma magazinprodusdecluj.ro pot fi achiziționate uleiuri presate la rece, dulcețuri, gemuri, siropuri și sucuri naturale, brânzeturi și produse de carmangerie tradiționale, ciocolată artizanală, vinuri, legume proaspete de sezon, produse apicole, pâine și prăjituri de casă, precum și cosmetice bio și obiecte de artizanat.

Sursa Foto: Consiliul Județean Cluj

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Ar fi util pentru ei să puneți link direct (nu doar text). I-ar ajuta și pe ranking google

  2. stat, stat, stat, asta viseaza romanul de dimineata pana seara :)) ideea se va incheia cu sa cumpere statul produsele la pret dublu fata de piata si sa le arunce ca un fel de subventie…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.