G4Media.ro

Produs în Munţii Făgăraş: Dulceaţă de liliac şi de păpădie, în serie…

Sursa foto: Bună Ziua Brașov

Produs în Munţii Făgăraş: Dulceaţă de liliac şi de păpădie, în serie limitată / Este inițiativa unei fundații distribuie produse direct de la micii producători

Roadele Munţilor, food hub-ul creat de Fundaţia Conservation Carpathia, susţine producătorii din Munţii Făgăraş şi introduce în portofoliu o serie limitată de produse unice: dulceaţa de păpădie şi de liliac, ce pot fi comandate pe Facebook, pagina Roadele Munţilor”, anunță Bună Ziua Brașov.

„Roadele munţilor – produse alese din Făgăraş culese” este iniţiativa Fundaţiei Conservation Carpathia, un centru alimentar (food hub) care distribuie produse direct de la producători mici, tradiţionali din comunităţile de la poalele munţilor Făgăraş. Toate ingredientele sunt naturale (proaspete sau procesate), vin de la producători locali din jurul Munţilor Făgăraş şi sprijină un sistem sănătos de producţie şi consum.

„Misiunea noastră este să ajutăm comunităţile locale să prospere, prin activităţi durabile şi oportunităţi de afaceri care să protejeze şi să promoveze bogăţia naturală de aici. Scopul Roadele Munţilor este să devină o alternativă economică de lungă durată pentru producătorii locali din Munţii Făgăraş şi să demonstrăm că economia verde, non-extractivă, devine suport pentru dezvoltarea comunităţilor locale. Ne bucurăm să promovăm şi produse cu ingrediente inedite, cum sunt dulceţurile şi siropurile de păpădie sau de liliac. Am asistat la procesul de producţie care este unul foarte migălos, deci şi numarul de borcane este unul limitat. Suntem prezenţi la nivel naţional prin freshful.ro şi livrăm oriunde în ţară prin Sameday”, declară Istvan Szabo, manager afaceri verzi Fundaţia Conservation Carpathia.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Usr=cea mai mare jignire adusă romanilor

  2. Cu zahar se poate face dulceata si din scoarța de copac

  3. GIGI aurolacul legionar….. G4Media ,,,,,

  4. Oamenii aia fac o treaba foarte buna. Acum poate 8 ani am cumparat un borcan de dulceata sau gem de rubarba dintr-un magazin de sat unde Fundaţia Conservation Carpathia se implica. Nici nu stiam ce e aia, in zona unde m-am nascut rubarba nu e cunoscuta.