G4Media.ro

Procurorul general al Ucrainei despre schimbul de prizonieri, între care și Viktor…

kremlin.ru

Procurorul general al Ucrainei despre schimbul de prizonieri, între care și Viktor Medvedciuck, acuzat de înaltă trădare: Nu eliberăm pe nimeni, ci îi transferăm dintr-o închisoare ucraineană în marea închisoare numită Rusia

Procurorul general ucrainean, Andri Kostin, a precizat că ancheta preliminară în cazul fostului deputat Viktor Medvedcuk (foto), cercetat pentru înaltă trădare, a fost finalizată înainte de a fi predat Rusiei în cadrul schimbului de prizonieri desfăşurat miercuri seară. „În schimbul vieții și libertății apărătorilor noștri, Ucraina l-a dat pe Medvedciuk.

Cercetarea preliminară a fost finalizată. Mărturia lui Medvedciuk este documentată. Nu eliberăm pe nimeni, ci îi transferăm dintr-o închisoare ucraineană în marea închisoare numită Rusia” – a scris procurorul general pe Facebook. Amintim că, în seara de 21 septembrie, între Ucraina și Federația Rusă a avut loc cel mai mare schimb de prizonieri de la începutul războiului.

Kievul a recuperat 215 militari ucraineni, inclusiv peste 100 de apărători ai uzinei Azovstal din Mariupol. Ucraina a dat Rusiei la schimb 55 de prizonieri, precum şi pe fostul deputat ucrainean Viktor Medvedciuk, un apropiat al Kremlinului, acuzat de înaltă trădare de către autorităţile de la Kiev.

Publicitate electorală

Sursa: Babel/ Rador/ Traducere: Sergiu Dan

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. Măcar recunoaște ca ambele sunt doua închisori, una aflata sub asediu, iar alta ideologica.

 2. Poate ca pentru cei mai multi ruși Rusia este o închisoare, dar banditul asta o va duce foarte bine in Rusia, daca nu cade de la balcon.

 3. Lasă că e bine, Ucraina și-a recuperat niște cetățeni valoroși. Spre deosebire de Rusia, care-și trimite cetățenii la moarte sigură în Ucraina.

 4. „Frații voștrii” poate era pe vremea lui Țepeș, mai nou e frații voștri, dar lăsând asta la o parte, dacă tu zici că Ucraina este un stat fascist, în comparație cu Rusnacia :-))))

 5. Bai vita putinista,Romania ca stat in forma actuala exista de 100 de ani, si astea sunt granitele recunoacute international. Nu cred ca ai vrea granitele in care aveam o portiune mica de teritoriu la Nord-Est ,dar nu aveam jumatate de tara(jumatatea buna cum ar veni): Transilvania,Crisana,Banat si mare parte din Dobrogea.
  Lasa gargara pe aici si continua sa lingi ciubote sovietice pe doua ruble.

 6. Nu te agita postacule,lumea stia ca pr.ostan,faptul ca mai e cate unul care scoate in evidenta prostiile pe care le postezi nu iti afecteaza „imaginea”.
  De ce nu te inrolezi tu in armata rosie mult iubita,si daca reusesti sa treci granita cu ei in Romania ne poti pedepsi. In rest poti sa faci istericale pe aici cat vrei tu,foamea cauzata de cursul rubla-dolar iti va pune capac iarna asta,mai ales ca Simion le cam tine pentru el in ultima vreme(rublele).

 7. Faptul ca iti completeaza ajutorul social cu cateva ruble amarate ii face pe sovietici oamenii potriviti cu care sa ne aliem dupa creierasul tau neted si bine spalat?
  Sovieticii nu au aliati mai amaratule,sovieticii au doar sclavi (ca tine),pentru ca Europa nu poate uita faptul ca sovieticii au ucis mai multi civili „eliberand” decat orice agresor.Bea o pufoaica si plangi intr-un colt pentru sfarsitul Federatiei Sovietice,j.egule!