G4Media.ro

Procesatorul sloven Perutnina a donat 25 de tone de carne de pui…

Procesatorul sloven Perutnina a donat 25 de tone de carne de pui și curcan celor aflați în dificultate

Perutnina România a donat 25 tone de produse din pui și curcan celor aflați în dificultate, potrivit unui comunicat al companiei remis G4media.ro.

Perutnina România este parte a grupului Perutnina Ptuj din Slovenia (fosta Avicola Iugoslavia), cel mai important procesator de carne de pasăre din sud-estul Europei.

„Donațiile fac parte din cultura organizațională a grupului Perutnina. Sprijinul oferit comunității a venit ca un gest firesc, comun atât în vremuri de liniște, dar mai ales acum, în contextul Covid-19. Ajutorul a constat în furnizarea gratuită a produselor din carne de pui de cea mai bună calitate și fără alergeni, sigure pentru toate categoriile de vârstă.

Izolarea socială, impusă de criza coronavirusului, pune persoanele vârstnice sau cu mobilitate redusă și pe cele aflate în izolare în imposibilitatea de a-și procura alimente”, se arată în comunicatul companiei.

Perutnina România a colaborat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Cantina de ajutor social Uverturii, Direcția de Utilități Publice, Salubrizare și Protecția Mediului București, Cantina de ajutor social Suceava, Asociația Casa Share Iași, Fundația Filantropia Timișoara, Fundația Sfinții Împărați Constanin și Elena Pașcani, Asociația Speranța pentru Copii Brașov, Congregația Inimii Neprihănite, Casă Sf. Iosif Odorheiu Secuiesc, Privileg Catering Pantelimon (IF), Mitropolia Banatului și Whiteland Logistic.

Campania de ajutoare a început în data de 25 martie 2020. Grupul Perutnina are o tradiție de 115 ani și este activ în peste 20 de țări diferite din întreaga lume, iar în România de doisprezece ani.

Sursa Foto: Facebook

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Bravo lor! Au donat celor care chiar sunt neajutorați. Nu doctorilor sau spitalelor, unde se ia șpagă și se fură în draci.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.